SEXBREVKASSE

tir, 07 apr 2015

Gå foråret i møde med moderigtige farver

Hvilke farver passer til dig

Hver årstid sin farve. Her ser vi på, hvilke farver der lanceres til foråret 2015, og hvilke farver der passer til dig og dine farver.

Sart og mystisk

De dæmpede, lidt sarte, mystiske og ikke helt definerbare farver er dem, som bør hænge i klædeskabet i foråret 2015, hvis man skal følge mode og trends. For eksempel er en dæmpet og sart rosa med, når forårssortimentet udfoldes. Den rosa farve er mat, og så changerer den over mod det beige og det grålige. De rosa bluser, skjorter og blazere må gerne være med blonder eller mønstre af for eksempel blomster i samme nuancer. Plissé er også noget af det, som kommer frem i foråret, og det er både som bluse og som nederdel. Plisseen giver lidt tyngde til det lette og sarte, hvilket klæder det samlede look. Du kan finde masser af moderigtige farver hos Rosemunde.

Modefarver og hudfarver

Til det beige, råhvide, rosa og grålige kan du sætte en dæmpet lilla eller lyseblå farve til som kontrast. De dæmpede farver fremhæver det sarte og feminine ved din krop, men de sarte farver skal naturligvis også passe til din hud og hudfarve. Hvis du har en meget lys hud, giver dette i sig selv et sart udtryk, og at sætte sart tøj til en sart hud betyder, at det spinkle, skrøbelige og feminine bliver endnu mere fremhævet. Hvis du derimod har en lidt mørkere hudfarve, bør du passe på med de sarte, dæmpede rosa og lilla farver, idet de ligesom drukner i din gyldne, brune farve.

Rødt og sort altid på mode

Hvis du er en af dem, som er er begunstiget med en gyldenbrun hud, anbefaler vi de stærkere farver, der stort set aldrig går af mode. Her taler vi om farver som sort og klar rød, som kan bruges til enhver festlig anledning – og det er da også mange gange de flotte kjoler i især de røde farver, der stråler til festen. De sorte og røde farver følger hos Rosemunde også de føromtalte trends, hvad angår blonder og plissé. De stærke eller bombastiske farver som sort og klar rød kan dog nemt gå hen og blive for ”tunge” til en anledning som en fest. Derfor vil det være oplagt også her at ty til blonderne, der tilfører et meget let, elegant og samtidig et meget feminint udtryk.