SEXBREVKASSE

ons, 06 jun 2018

Giv din bil en ny stil

Med Carwrap kan man give sin bil et helt nyt look. (Schutterstock)

Vi kan alle trænge til et make-over, sådan shines up eller måske helt skifte stil og forandre sit udseende. Faktisk kan det være en utrolig positiv ting, ligesom at lægge det gamle bag sig og starte på en frisk. Man kender sikkert fornemmelsen, også hvis det bare er en lille ting som at købe noget nyt tøj, få en ny frisure eller måske pifte sit hjem op med en gang maling.

Ja, og så er der jo lige bilen! Det er jo ikke helt så nemt. Naturligvis kan den skiftes ud, men det er jo nok de færreste der har råd til det, bare fordi man synes der skal ske noget med dens udseende. Det er der jo også sandeligt store udgifter forbundet med. Der er også mange mennesker der er tilfredse med deres bil og faktisk ikke har lyst til at skifte den ud, men gerne vil ofre lidt på et nyt look, som f. eks. at give den en ny "frakke". Men en ny gang lak er jo også dyr, og igen noget der kræver mange overvejelser. Så noget der ikke koster en bondegård og er nemt at gå til, ville være løsningen.
None

None

Mål: B:152cm x L:500cm. Overflade: Graffiti, "Graffixs" Pris kr. 999,- Her er det at autofolie eller Car wrap kommer ind i billedet. Selvklæbende folie er utroligt nemt at sætte på alverdens overflader, og lige så nemt at tage af igen, når folien skal udskiftes. Hos Performance-parts.dk har man et stort udvalg af billig kvalitets autofolie. Fælles for deres folie er at den er selvklæbende, og klæber på alle glatte overflader, man skal bolt huske at rengøre / spritte overfladen af først, så man undgår at folien slipper, pga. fedt og skidt. Folien har luftkanaler der gør det nemt at montere. Man kan simpelthen klemme loftbobler ud gennem folien. Så nu er der ikke noget der kan hindre dig i at give bilen et helt personligt sommerlook. Bare gå i gang.
None

None