SEXBREVKASSE

ons, 11 feb 2015

Guide: Fem forslag til Valentinsdag

Hvis du er løbet tør for idéer, når der skal fejres Valentinsdag, så kan du få inspiration her

Af: Maj Laden Nørgaard

Hvad enten du har kæreste, en date eller blot skal fejre Valentinsdag med en veninde eller ven, så kan det være en jungle, når man skal finde på noget at lave. Derfor er TJECK Magazine hoppet i det kreative hjørne og hjælper med at klæde dig på til Valentinsdag.

1. En tur i biografen

At læne sig tilbage i det varme sæde og nyde en film med rette vedkommende er vel nok en særdeles traditionel måde at fejre Valentinsdag på. Ikke desto mindre bliver man aldrig helt træt af at gå i biografen. Og i 2015 kan du opleve den længe ventede ”Fifty Shades of Grey”, som har premiere torsdag den 12. februar. TJECK Magazine har forberedt en anmeldelse af filmen efter premieren, som du passende kan læse, inden du bestemmer om, du vil bruge din Valentinsdag på den. LÆS OGSÅ: "Danskerne erklærer sin kærlighed til London"

2. Romantisk middag

Som et andet forslag kunne man vælge en god restaurant med en romantisk middag. Måske skulle du prøve at vælge et lidt anderledes spisested netop den dag, hvor man fejrer kærligheden. Et bud på dette kunne være spisestedet ”Dark Waiter” i København, hvor man nyder maden i mørke. Det kan være med til at skabe en hyggelig og romantisk stemning.

3. Comedy

For par, der elsker humor, kan man få et godt grin med en omgang comedy. Blandt andet har Comedy Zoo optrædener i både Aarhus, København og Greve. Tænder du på humor? Så er det måske der, hvor du skal invitere kæresten med.

4. Sportsaktiviteter

Er du mere typen, der ikke kan sidde stille og gerne vil lave noget aktivt? Så kan det eventuelt bruge Valentinsdag på Skøjteløb, paintball, laser game, et spil pool eller noget i den boldgade. Og hvis man ikke kan vinde i spil, kan man vel vinde i kærlighed.

5. Hold romantisk hjemmeaften

Hvis man ikke gider gøre det store nummer ud af Valentinsdag, så kan man også nøjes med at tilbringe aftenen derhjemme. Bestil eller lav selv noget lækkert mad, få noget massage af kæresten, tænd for stearinlys eller se en god film. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Og så er der rig mulighed for at få skruet godt op for romantikken. Vi ønsker dig held og lykke med planlægningen!