SEXBREVKASSE

fre, 16 jan 2015

Guide til dit festlook

Mangler du inspiration til festlooket? Så har vi lavet en komplet guide til dig her.

Make-up

Sørg for at starte ud i god tid, inden du skal afsted. Sæt noget god musik på, mens du lægger din make-up og lægger neglelak inden du skal ud. Make-uppen her i vinter og til foråret vil diktere at du skal have fokus på dine læber, så på med læbestiften eller lipgloss. Når læberne er i fokus, er det vigtigt, at resten af make-uppen er forholdsvis neddæmpet. Så en smule eyeliner og mascara kan faktisk sagtens være nok for at fuldende din make-up til aftenens bytur.

Outfittet

Er du også en af dem, som har svært ved at bestemme dig til hvilken kjole, du skal have på til aftenens fest? dressme.dk har et stort udvalg af festkjoler, som både egner sig til en hyggelig aften ude med veninderne eller til den helt store fest. Er du ikke til kjoler, er der heldigvis mange andre muligheder at vælge imellem. Du kan sagtens kombinere et par jeans eller en nederdel med en cool top og en blazer udover. Mulighederne er mange. For at gøre dit look mere personligt, kan du pifte det op med dine yndlingssmykker og sidst men ikke mindst, frem med stiletterne!

 

 

 

Tasken

Din taske skal kunne indeholde de vigtigste ting, som du med sikkerhed har brug for i løbet af aftenen:
  • Pung med de vigtigste kort og kontanter
  • Lipgloss eller læbestift
  • Tyggegummi
  • Eyeliner og concealer
  • Nøgler
Så er du sikret, hvis make-uppen skulle friskes op i løbet af aftenen! Nu er du klædt på og klar til at tage ud i byen. Sørg for at være godt tilpas i dig selv og nyd aftenen i godt selskab.