SEXBREVKASSE

ons, 31 aug 2016

Guld fra gemmeren

Tissue-boxen - opfundet i 1926, men den holder da virkelig stadig

Kan du huske, da du græd i flere timer efter at have set Titanic med smukke Kate Winslet og Leonardo DiCaprio? Da du med familien eller på spejderlejr lavede lækker mad over bål. Da din storesøster dansede til Spicegirls. Og ved du egentlig hvem, der er manden bag de underbukser, du måske har på lige nu?

Vi har fundet 10 ting, som er gået i glemmebogen, men som stadig holder den dag i dag.

Spicegirls:

Vi har genhørt nummeret You’ll be there, og vi må konstatere, at 90’er hittet stadig kan få en fest op i gear.

Tørklæder i håret:

Selvom tørklædet mest er en 70’er ting, er det stadig super fint at sætte et farvestrålende et af slagsen i håret.

Titanic:

filmen der holder for evigt. Selvom historien udspiller sig i 1912, er kærlighedshistorien en evergreen, der aldrig dør.

Mad over bål:

At lave mad over bål er muligvis en af de mest hyggelige sommeraktiviteter, du og dine venner kan lave. Er du ikke den store kok kan skumfiduser altid bruges.

Farmors klædeskab

: Gå på opdagelse i din farmors klædeskab, måske finder du gamle sommerkjoler eller enkle skjorter, som din farmor ikke længere bruger, og som vil klæde dig rigtig godt.

Frisbee:

Snup et spil frisbee udendørs. Flere parker har indrettet til, at man kan spille frisbeegolf. Har du ikke prøvet det, så gør det, det er rigtig sjovt.

Bjørn Borg:

Måske du ikke ved det, men Bjørn Borg var i 70’erne en rigtig hot tennisspiller. I dag produceres trusser og boxershorts i hans navn.
None

None

Spark til dåsen:

Spark til dåsen eller dåseput – kært barn har mange navne. Uanset alder er denne leg altid sjov.

Firhjulede rulleskøjter:

De firhjulede, farvestrålende rulleskøjter var et hit i 80’erne, i dag er det hot at bevæge sig fra sted til sted i de smarte skøjter. Måske du har et par liggende godt gemt væk. Find dem frem og sus afsted.

Chokoladefondue:

Hyg dig med vennerne med en omgang chokoladefondue. Dette var særligt et hit i 90’erne hvor ostefondue var super hot. Men… vi foretrækker det med chokolade.