SEXBREVKASSE

tor, 09 feb 2017

Gulddreng og Karl William spiller i TIVOLI

22. februar afslører Tivoli hele årets program, der indeholder internationale og danske artister.

Tivoli er tidligt ude med navnene til fredagsrock, som kører en stor del af sæsonen i gennem i den københavnske forlystelsespark. Musikglade københavnere kan derfor allerede nu glæde sig til Karl William og Gulddreng.

https://youtu.be/-e99pIjvmNI?t=7 Karl William der er en del af årets Fredagsrock program siger:

"Det er ret sjovt, for allerførste gang jeg spillede med mit band, sådan rigtigt, det var i Tivoli på Pavillonen i 2014. Så det at spille i Tivoli er faktisk en ret stor ting for mig og det bliver da vildt at tage bandet med ind igen, bare på en noget større scene - det glæder jeg mig vildt meget til! Og så kunne det jo være, at vi fejrer det med en lille tur i Det gyldne Tårn efter vi har spillet:)"

https://youtu.be/IwyBTbaEDdU?t=4 I sædvanlig selvsikker stil siger Gulddreng:

”Da jeg fik at vide at jeg skulle spille i Tivoli tænkte jeg: “Det havde jeg faktisk regnet med - Men jeg blev også glad. Tænk at skulle gøre så mange mennesker glade, fordi de får lov at se mig spille. Jeg går til klaverundervisning hos min gode ven (Nikolaj) Koppel, som vist nok har købt Tivoli. Jeg har lovet ham at gøre noget helt specielt ud af koncerten i Tivoli, så det har jeg tænkt mig at gøre. Det bliver et guldshow man aldrig før har set!”

  1. februar afslører Tivoli hele årets program, der indeholder internationale og danske artister.