SEXBREVKASSE

man, 31 okt 2016

Her er de mest sexede film på Netflix lige nu

Her er fem bud på erotiske film du kan se på Netflix

Så er vi nået den tid på året, hvor det kolde vejr og regnen tvinger os til at tilbringe tiden indendørs. Men så længe man har et abonnement til Netflix og enten en bærbar eller et Smart TV, så kan en regnvejrsdag være meget hyggelig. Hvis du har en kæreste, er der ikke noget mere hyggeligt at krybe under dynen og se en sexet film, mens man ligger og putter. Hvis du er single, kan du se mere her for erotisk underholdning.

1. Cruel Intentions (1999)

Cruel Intentions er definitionen af sexede teenagefilm fra slut 90’erne. Sarah Michelle Gellar, som man bedst huske for sin protagonistrolle i Buffy the Vampire Slayer, spiller her den manipulerende antagonist overfor teenageidolet Ryan Phillipe og oscarvinderen Reese Witherspoon (som i øvrigt dannede par efter de mødte hinanden under optagelserne til denne film). Cruel Intentions er klart en klassiker fra 90’erne, og den er så populær, at et amerikansk netværk er ved at lave en efterfølger i form af en tv-serie.

2. Fatal Attraction (1987)

Michael Douglas og Glenn Close har hovedrollerne i denne psykologiske thriller, der omhandler en gift mand, som har en affære med en kvinde, der nægter at lade affæren stoppe. Kvinden ender med at blive besat af manden og vil gøre alt for at de finder sammen. Lad dig ikke skræmme af, at filmen er små 30 år gammel - det er stadig en fantastisk film med sexede scener, som ellers var meget uset dengang. Filmen blev i øvrigt den næstbedst-tjenende film i 1987, og blev nomineret til hele 6 Oscars.

3. Nymphomaniac (2013)

Danske Lars Von Triers kontroversielle film er også at fange på Netflix. Filmen, der blev kendt, da Lars Von Trier filmede skuespillerne, mens de faktisk havde sex, handler om en nymfoman, så filmen har selvfølgelig en masse grafiske scener. Filmen varer fire timer og blev delt i to (en del 1 og en del 2), og på rollelisten finder du blandt andre Charlotte Gainsbourg, Shia LeBeouf og Willem Dafoe.

4. Y tu mamá también (2001)

To teenagedrenge tager på road trip med en kvinde i slut-tyverne, og som du nok har regnet ud, medfører det seksuelle eskapader. Den mexicanske film var både meget populær i Mexico og i udlandet, og indtjente mere end 33 millioner dollars på verdensplan, på et budget på bare 5 millioner dollars. Filmen var kontroversiel på grund af de seksuelle undertoner, samt den direkte brug af hårde stoffer. Alligevel var den populær blandt kritikere, og filmen blev nomineret til en Oscar for bedste manuskript.

5. Basic Instinct (1992)

Hvis der er en film fra 90’erne, du helt sikkert skal se, så er det klassikeren Basic Instinct. Sharon Stone spiller hovedrollen som den mystiske forfatter, der bliver den hovedmistænkte i mordet på en rig rockmusiker. Filmen er en erotisk thriller, og især scenen, hvor Sharon Stone spreder benene på kontorstolen, har både været ir mediernes søgelys, men er samtidig også blevet en ikonisk scene, som ofte optræder på liste over de mest genkendelige øjeblikke i film nogensinde. Selv inden filmen udkom, var den offer for store protester. Medlemmer af LGBT-samfundet protesterede over filmen, der fik homoseksuelle forhold til at virke negative, og portrætterede den biseksuelle kvinde som en narcissistisk psykopat. Filmen står dog som en af de mest indtjenende film fra 1990’erne og har indtjent mere end hele 352 millioner amerikanske dollars, siden den udkom. Så hop du bare til rette under dynen, og nyd de kommende regnvejrsdage med god samvittighed. (Artiklen er sponsoreret)