SEXBREVKASSE

ons, 09 sep 2015

International kæmpesucces kommer til Tivoli

I næste uge kan du opleve Shadowland i Tivolis Koncertsal med et fantastisk show fyldt med dans, akrobatik og eventyrlige skyggebilleder tilsat de fedeste rytmer.

Shadowland i Tivolis Koncertsal i København, 15.-20. september, billetter fra 195 kroner + gebyr.

Tekst: Marie Enevoldsen

Foto: John Kane

Shadowland har opnået stor berømmelse i hjemlandet USA – ikke mindst efter optrædener ved blandt andet Oscar-uddelingen og hos Oprah Winfrey med deres betagende, energifyldte miks af effekter og underholdning. https://www.youtube.com/watch?v=nH9lvY8Lljk   Shadowland gæstede allerede i 2013 Tivoli, og nu er showet tilbage i Danmark. Denne gang med en ny slutning. Til det store afslutningsnummer danses der nemlig til hittet Karma fra popmesteren Burhan G’s hånd, der har L.O.C. feat. Afslutningen er desuden en ny koreografi med en tematiseret hyldest til København og Tivoli. "Burhan G-sangen kommer helt sikkert til at klæde forestillingens univers. Shadowland og danserne er en forestilling i verdensklasse. Det ene øjeblik er det nærmest en akrobatisk cirque-du-soleil -forestilling og næste øjeblik poetisk trinværk, der har rødder i den klassiske ballets verden,” siger Tivolis Balletchef Peter Bo Bendixen.

Bag Shadowland står kompagniet Pilobolus, der tog de første spæde trin tilbage i starten af de løsslupne 70’ere. Med Shadowland har Pilobolus kreeret en forestilling om en ung piges overgang til voksenlivet og de farer og oplevelser, hun støder på i en verden af drøm og magi. Alt sammen fortalt gennem skyggebilleder, moderne dans og imponerende akrobatiske kropskonstellationer.