SEXBREVKASSE

ons, 18 apr 2018

iPhone er stadig på toppen, men overrasker ikke

Apple udgav i september måned iPhone 8 og iPhone 8 Plus,

iPhone er i dag allemandseje, og det er nok en af de mest anvendte mobiler i Danmark. Dette var det ikke for lidt over 11 år siden, hvor den første iPhone udkom, da det var de færreste, der havde mulighed for at anskaffe sig mobilen, særligt eftersom den ikke blev udgivet i Danmark det første stykke tid. Apple er kommet langt siden da, og i dag vil de færreste kunne forestille sig et liv uden de muligheder mobilen giver.

None

None

Apple iPhone 8 Plus. Vejl. pris: 7099 kr. (64 GB) og 8.449 kr. (256 GB)

Apple udgav i september måned iPhone 8 og iPhone 8 Plus, der er en af deres nyeste modeller – kun slået af iPhone X, der udkom i november.

Design

På denne front er der ikke sket de store forandringer sammenlignet med 7 Plus. Det er primært mobilens bagside, der har fået en forandring og nu er lavet af glas. Dette skyldes, at Apple nu har gjort det muligt at oplade mobilen trådløst. Dermed vil det være en god idé at anvende et cover til mobilen, da det gør mobilen mere sårbar, hvis man skulle tabe den. Det er lidt ærgerligt, at Apple ikke har givet designet en ny tur, men dette skyldes nok i høj grad iPhone X.

Funktionalitet

Mobilen har som tidligere modeller en fantastisk ydeevne. Deres A11 chip gør, at alle programmet glider gnidningsfrit og man oplever aldrig at programmer hakker eller er langsomme. Apple har opgraderet hukommelsen i forhold til deres tidligere model, hvormed 8 Plus fås i enten 64 eller 256 GB. Derudover har de opgraderet skærmen. Sammenligner man 8 Plus med 8, så giver plus modellen en bedre skærm, da punkttætheden er større, hvormed detaljeskarpheden bliver en del bedre. Grunden det brede farvespektrum så understøtter den nu HDR, når man ser film, og som noget nyt, så har den True Tone - automatisk hvidbalance, hvormed en sensor aflæser det omgivende lys og justerer farvetemperaturen, så billederne altid ser naturlige ud. Kameraet har også fået en tur, og her er det særligt billedsensoren, der er blevet hurtigere. Jeg er ret imponeret over kameraet, da det tager nogle virkelig gode billeder. Herudover - i forhold til iPhone 7 - så er de store forandringer primært at finde med det nye iOS 11. Det er dog bare, at opdatere din mobil, da iOS 11 ligeledes kan anvendes på tidligere modeller.

Konklusion

iPhone er utvivlsom stadig på toppen af markedet, og det er fedt, at de har inkorporeret trådløs opladning. Mobilen har virkelig et fantastisk kamera, der tager virkelig gode billeder. Ydelsesmæssigt, så er iPhone 8 Plus yderst imponerende. Lige som alle andre iPhone så ville jeg ønske den har et bedre batteri. Batteriet er ganske fint for nu, men jeg har min tvivl om dens evne når mobilen har et år på bagen. Endeligt kunne jeg godt tænke mig, at mobilen adskilte sig i højere grad fra dens forgænger.
None

None