SEXBREVKASSE

ons, 04 apr 2018

Et kig på fem uheldige modetrends

Hipster skægget er en af de fem modetrends der gerne må stoppe i 2018

Mode kommer og går og for de fleste tilfælde kigger man tilbage og tænker hvad f*nden havde jeg gang i der?! Hvem husker ikke busker med svaj, velour bukser, Buffalo sko, Karl Kani baggy jeans og spikes? OK, måske man skulle have været barn i 90’erne for at huske det, men hvis du lige har brug for et billigt grin, så prøv at google nogle af ovenstående modetendenser. Forfærdeligt! Af lige netop disse årsager har jeg tilladt mig at lave denne liste over fem modetendenser for mænd, som bør dø i 2018.

I stedet burde vi prise os lykkelige over, at en lækker blazer stadig holder 100% og gerne krydre den med et par fede chinos, en knivskarp skjorte og et par sprøde sneakers eller støvler. Tidløst og stilrent design krydret med høj kvalitet – så går du aldrig galt i byen. Anyways, lad os da kigge på de fem modetendenser, som meget gerne må lade livet i 2018:

Hipster skægget

Okay, det har haft sin tid nu, ikke? Lad os nu bare droppe det der overdimensionerede fuldskæg, som dybest set bare ser grumset og usoigneret ud. Hvis du kører med skæg, hvilket så afgjort kan bifaldes, så sørg for at trimme og pleje det. Tro mig, det vil tage flere point hos det modsatte køn og samtidig sikrer du dig også, at folk ikke kan bruge et tilfældigt i-byen-billede af dig om et par år, når folk med rullende øjne kigger tilbage på nutidens modefænomener.

Joggingbukser

Jeg aner ærlig talt ikke, hvorfor det blevet en ting. Det ser jo bare sloppy ud. Eneste mulige forklaring, der kan støves op må være, at Nike og andre skomærker har haft bragende succes med at indføre trainers til den gængse mode og derefter kom joggingbukserne snigende. Smid i stedet et par crisp chinos eller et par klassiske jeans på og du er flyvende. Glem joggingbukserne. Nu. Tak!

Super slim fit bukser

Slim fit er lækkert, sidder godt og er kommet for at blive, men lad os nu holde os fra ekstremerne. De der super slim fit bukser kan måske holde for det modsatte køn, men det ser bare forkert ud til mænd. På med et par slim fit bukser og stilen er sikret!

Når folk ikke bærer deres tøj ordenligt

Det der med, at ligne en der ikke giver en fuck, var måske cool nok i de mindre klasser, men den hører i så fald også kun til der. Tag nu din jakke ordenligt på og lad være med at slæbe den over armene og halvt nede af gulvet. Og det gælder i øvrigt alle former for tøj.

Mærkelige Insta-poses

Instagram blev i 2017 oversvømmet af posts med influencers med de underligste poses, som f.eks. den med, at hånden skulle over det ene øje, som om der var fløjet noget direkte ind i kikkerten. Eller når en mandlig poser ser lige en tand for hardcode ud på billedet – who are you kidding? Drop det nu og lad os få normale, lækre og lidt for opsatte billeder tilbage.