SEXBREVKASSE

tor, 02 nov 2017

Klipsch R6 leverer en fantastisk klar lyd

Overordnet har Klipsch R6 et flot design og alle de funktioner som kræves af in-ear.

 

Klipsch er måske ukendt for den almene forbruger, men er samtidig et af de mere kendte mærker blandt audiophiler. Det er med god grund, da Klipsch levere en utrolig god lyd i deres produkter, og generelt så har de en høj standard. Med andre ord levere de produkter til kendere.

Jeg har fået et par Klipsch R6 in-ear høretelefoner hjem, der i høj grad henvender sig til den almene forbruger. Jeg er utrolig spændt på, hvad der er mig i vente, da jeg har hørt og læst en del godt om Klipsch.

Klipsch R6. Pris: 1.299 kr.

Lyd

Det er længe siden, at jeg har prøvet nogle in-ear, der har et så klart et lydbillede som R6 har. Det er virkelig imponerende. Endvidere så er lydbilledet bredt, og når jeg hører Hotel California, så kan jeg tydelig høre alle instrumenter. Derudover har den en fantastisk top, og dens mellemtoner sidder lige i skabet. Desværre synes jeg, at bassen er ret flad, og på grænsen til ikke tilstedeværende. Det gør desværre også, at lydbilledet mangler lidt punch.

Designet

Overordnet har R6 et flot design, men jeg er lidt utilfreds med delen, der går bag øret. Det er for stort, og det får R6 til at ligne et høreapparat mere end noget andet. Endvidere er størrelsen et problem, når man har briller på, da der ikke på samme måde er plads til stykket, der hviler på ørene. Det er dog intet problem, hvis jeg ikke har brillerne på. Foruden dette så synes jeg den har et flot design. Endvidere er de behagelige at have på, hvormed jeg kan have dem i øret i længere tid af gangen.

Funktionalitet

Høretelefonerne har alle de funktioner, som kræves af in-ear. Den har en fjernbetjening, hvor man kan styre ens musik, og justere volumen. Endvidere kan man tage opkald med dem, og jeg må sige, at den har en god mikrofon.

Konklusion

Generelt set er der tale om nogle rigtig gode høretelefoner, som bestemt er pengene værd. Det er ærgerligt, at Klipsch ikke har givet R6 en bedre bas, da de derved kunne blive et af markedets bedste in-ear. Det er nemlig en helt fantastisk klar lyd man får, og det er en sjældenhed. Endvidere kunne jeg godt tænke mig, at de havde valgt en anden løsning i forbindelse med designet. Delen der går over øret er for stort, og f.eks. ikke hensigtsmæssig for folk med briller eller små øre.
None

None

5 ud af 6 stjerner.