SEXBREVKASSE

man, 21 nov 2016

Kompakte trådløse støjreducerende Sennheiser

Sennheiser leverer nogle af markedets bedste hovedtelefoner. De har flere serier som er fantastiske, men særligt har Momentum-serien taget alle anmeldere verden over med storm, undertegnet inklusiv.

Af: Amir Amirian

De leverer lydkvalitet som ingen anden kan. Disse hovedtelefoner er ingen undtagelse. Lyden er sublim i dem, den er knivskarp, balanceret, klar og veldefineret. Jeg kan mærke stortrommen, bassen og hovedtelefonerne har en fantastisk top. Endvidere kan jeg høre hvert eneste instrument ned til detaljen. Hvad angår lyden, så er kvaliteten den bedste i prisklassen jeg har oplevet. Det er en fornøjelse at lytte til ens ynglings tunes. Endvidere er de gode, hvad end du lytter til pop, rock, elektronisk eller hip hop. De er meget alsidige, og det er en vigtig egenskab, når man har en bred musiksmag. Sammenlignet med dens bror, Momentum over-ear wireless , så synes jeg de gør næsten lige så godt. Dens bror har lidt bedre lyd, men forskellen er minimal. Den store forskel på de to hovedtelefoner ligger i støjreduktionen.

Den aktive støjreduktion er en vigtig del, når man bruger hovedtelefonerne enten i toget eller i flyet. Den lukker dog ikke så meget af som man kunne håbe på. Faktisk mærker jeg næsten ikke støjreduktionen, hvorimod dens storebror gør det ganske glimrende.

Endvidere har Momentum on-ear den svaghed, at ens ører bliver trætte efter en længere dags brug. Dette er en skam, da dens lyd indbyder til at lytte til musik den hele lange dag. Designet på dem er smukt. Det er lavet af læder, og de findes både i sort og i creme hvid med brunt læder. De er meget minimalistiske i designet, men med en retro stil. Endvidere er de meget kompakte og små, nærmest hipster i looket. I pakken medfølger endvidere en rejsetaske, et flystik, således at du kan koble dig på flyets entertainment system og ledning, såfremt man ikke vil bruge den trådløse forbindelse. Generelt er dette et fantastisk produkt, da lyden som altid fra Sennheiser er sublim. Den har nogle svagheder, i form af den svage støjreduktion og ømme ører efter længere tids brug. Når det dog er sagt, så synes jeg dette er de bedste trådløse on-ear på markedet i dens prisklasse.
None

None