SEXBREVKASSE

ons, 30 nov 2016

Krydstog – en ny rejseform i rendyrket luksus

Ferieformen heder krydstog – nej, ikke krydstogt, men krydstog.

Er det ved at være tid til en ferie, og har du efterhånden prøvet alt, hvad der hedder charterferie. Så er der nu kommet en ny mode, som henvender sig til dem, der har smag for det eksklusive. Ferieformen heder krydstog – nej, ikke krydstogt, men krydstog. Dette går ud på, at man rejser rundt mellem lande i et luksuriøst tog, der er noget helt andet, end hvad man er vant til.

Denne type tog er fyldt op med suiter, bar lounger og andet, som du kun vil finde på de fineste hoteller. Er du træt af den danske kulde, kan du tage på en sådan togtur ned til en af de varme lande, hvor du ikke bare vil have muligheden få en høj temperatur samt den rene luksus – nej, du vil blive mødt med nogle unikke oplevelser, som du selvfølgelig skal have gemt, så der altid kan blive set tilbage på rejsen. Læs mere om togrejser her, hvis det lyder som noget, der kan have din interesser.

Gem de bedste minder

En sådan tur er noget, du ikke vil opleve mange gange i dit liv. Det er noget helt unikt, og det er uanset, om du vælger turen mellem London og Venedig eller en tur rundt i Afrika – du kan godt regne med, at hele rejsen bliver fyldt med oplevelser. Om du rejser med kæresten eller familien er underordnet. Der skal tages mange billeder, så turen ikke bliver glemt. Derfor vil det være en god ide, hvis du bringer et ordentligt kamera med på den eksklusive tur. Bliver der fanget nogle gode billeder, kunne det være en god ide, hvis der blev lavet en kalender med de bedste minder. På den måde kan I altid se tilbage på de gode øjeblikke på jeres tur. Lyder det spændende? Så lav selv din fotokalender her – den skal nok blive et hit.

Skal du ned i varmen – husk solcreme

Er din plan, at du skal ned i varmen, er det vigtigt, at de rette produkter er med. Specielt solcremen må du ikke glemme, da det ellers kan gå grueligt galt. Ja, selvfølgelig kan du blive lidt rød, men det er langt fra det største problem. Bliver du ikke beskyttet mod solen, kan du i værste tilfælde få en hudsygdom. Dette lyder helt ekstremt, og det kommer da heller ikke på tale, hvis du bare tager en solcreme med. Vil du have den bedste kvalitet uden diverse tilsætningsstoffer, så køb naturlig solcreme her. Det skal nok klare jobbet. (Artiklen er sponsoreret)