SEXBREVKASSE

tir, 12 maj 2015

Lyse farver og blomster dominerer sommermoden 2015

Et udpluk fra Bestsellers sommerkollektion

Hvis du ikke helt er klædt på til sommerens modetendenser endnu, så får du her lidt inspiration 

Af: Maj Laden Nørgaard

Sommeren er lige om hjørnet. Men hvilke modetendenser skal du forberede dig på? Vi har spurgt Malene Seide Jørgensen, Salgsassistent hos tøjvirksomheden Bestseller til råds.

Hun fortæller, at botanisk mønster og lyse farver dominerer sommeren 2015. Specifikke lyse farver er især gul, lyserød og hvid.

”Vi ser meget blomstret mønster til sommer, som er en nem måde at skabe et feminint og frisk pust til garderoben,” siger Malene Seide Jørgensen.

Nogle af de bedst solgte kjoler hos Bestseller er blandt andet nedenstående to outfits, da de er ideelle til konfirmation og bryllup, som det netop er sæson for nu.

None

None

None

None

LÆS OGSÅ: "Gå foråret i møde med moderigtige farver"

Malene Seide Jørgensen arbejder primært med de nordiske lande, og hun fortæller, at Nordens tendenser er forskellig fra de sydlige lande, når det kommer til sommer trends. Vi er stadig begejstret for mørke farver i Norden, på trods af sommerens lyse tendenser.

”Den danske, svenske og norske sommermode er meget forskellig fra de sydlige lande, da man i Norden stadig fortrækker mere basic styles i mørkere farver. Vores bedst solgte farver i norden er sort, hvid og grå,” siger hun.

Nedenfor får du et udpluk fra Bestsellers kollektion af sommertøj. Du finder disse styles på Bestsellers hjemmeside.

None

None

Et udpluk fra Bestsellers sommerkollektion