SEXBREVKASSE

tir, 06 sep 2016

Mere trådløst bliver det ikke

Earin. Pris: 249 € (ca. 1.867 kr.)

Denne type af in-ear hørertelefoner er utvivlsomt fremtiden. Earin er en af de første på markedet, der har lanceret hørertelefoner, som udgør to ”earbuds”, der skal i hver deres øregang. Med andre ord ingen ledning.

Af:

Amir Amirian

Det er utrolig fascinerende, at det er muligt at lave hørertelefoner så kompakte. Faktisk er det imponerende, at man kan lave dem så små og samtidig have en så god lydkvalitet. For lydkvaliteten er rigtig god, og her særligt taget størrelsen i betragtning. Lyden har en fornuftig balance, og en fin top og bund. Jeg synes dog, at lyden er en smule indelukket. Det er som om, at noget af lydbilledet mangler.  
None

None

Earins største svaghed er dens bluetooth forbindelse. Jeg har flere gange haft problemer med at etablere forbindelsen. Enten fik jeg at vide, at hørertelefonerne var ude af rækkevidde, og når jeg endelig fik forbindelsen etableret, så ville højre earbud ikke spille musik. Den måde det fungerer på er, at man etablerer forbindelse til den venstre earbud, som derefter sender lyd videre til højre earbud.
None

None

Endvidere oplevede jeg, at når jeg endelig havde en forbindelse til begge earbuds, så var der mange udfald i højre earbud. Det er utrolig forstyrrende, at forbindelsen mistes i et split sekund adskillige gange under hver sang, der afspilles. Derudover mistes forbindelse hyppigere når man cykler med dem. LÆS OGSÅ: "RHAs in-ear savner den varme og åbne lyd"
None

None

  Batterilevetiden er endvidere en svaghed, da der kun er 3 timers batteri i stereo. Dette er i den lave ende. Opladningen sker igennem den medfølgende beholder, som ligeledes er en powerbank. Desværre kan man ikke se hvor meget batteri, der er tilbage i ens beholder, og endvidere skal man være opkoblet app’en, samt være forbundet til telefonen for at se, hvor meget batteri hørertelefonerne har.
None

None

  Earin emmer af kvalitet, og dette gælder både beholderen samt hørertelefonerne. I min optik er teknologien desværre ikke på et stadie endnu, hvor jeg ville købe dem. Baggrunden for dette er særligt forbindelse, der trækker væsentlig ned. Det har irriteret mig meget, at der er så hyppige udfald under hver sang jeg afspiller. Jeg håber at produktet bliver udviklet til et stadie, hvor jeg kan høre min musik uden udfald og hvor batteriet holder længere tid. Når det sker, så vil jeg være den første, der investere i dem.
None

None