SEXBREVKASSE

tir, 28 jun 2016

Nabiha og Djämes Braun giver alternativet til Roskilde

Igen er der Fredagsrock og og Lillefredag på Plænen i Tivoli

Det er ikke kun i Roskilde, at musikken spiller. Til Fredagsrock vil to af tidens største hit-leverandører inden for pop med R&B, soul og reggaetoner varme op under Tivolis gæster. Dancehall-kongerne Djämes Braun og Nabiha, der bl.a. står bag ørehængere som Mind the Gap, Never Played the Bass og Animals, deler Plænen til en ekstra dansevenlig dobbeltkoncert på fredag den 1. juli fra kl. 22.00.

Nabiha fortalte i februar om sit forhold til Fredagsrock – hør her. Jeg glæder mig sindssygt meget til at skulle spille til Fredagsrock i Tivoli. Det fedeste for mig ved at optræde lige her på Plænen, det er faktisk at stå på den her scene og kigge ud over publikum. Kigge ud over Haven. Det er drømmeagtigt, når man kan se forlystelserne ud over det hele. Det er mørkt, lamperne er tændt, og folk er glade.

Nabiha hoppede over Tivolis hegn

Det er svært at spå om fremtiden, men Nabiha så rigtigt i glaskuglen, da hun forudså, at hun en dag ville være på Fredagsrock-plakaten. Som helt ung havde Nabiha et fritidsjob i Haven og drømte om at spille på Plænen. Sammen med nogle venner hoppede hun en aften over hegnet efter lukketid og sneg sig op på scenen. Her råbte hun til sine kammerater, at lige her ville hun en dag stå og spille for hele Danmark. Det er sket - og på fredag sker det igen sammen med Djämes Braun. Hør Nabiha fortælle om den nat, hun sprang over hegnet til Tivoli Se Nabiha blive udsat for en Tivoli-quiz

Om Nabiha

Efter en længere periode uden nyt fra Nabiha, kom der i starten af året et nyt udspil fra sangerinden. Singlen Weapon er i flittig radiorotation, og i foråret gjorde hun sig bemærket som dommer i det populære tv-program ”Danmark har Talent”. Med titler som Animals, Mind the Gap og Never Played the Bass har Nabiha haft stor succes både i Danmark og udlandet og har opnået hele fire #1 placeringer på den engelske hitliste.

Djämes Braun – kongerne af Dancehall

Nabiha får ikke selskab af herrerne ”hvem-som-helst” på fredag. Duoen Djämes Braun, som består af barndomsvennerne Kent Pedersen aka. Kenno og Lasse Kramhøft aka. Pilfinger, kan bryste sig af 10 Guld- og Platin-singler på stribe, 32.000.000 streams på Spotify, og debutalbummet var i et år konstant placeret i Top 10. Hits som ”Fugle”, ”Farlig Tiger” og ”Kom og giv mig alle dine penge” er bare nogle af duoens fuldtræffere, som har været i flittig rotation på landets radiostationer. For nylig udgav de en ny single ”Ild til Blokken” og til efteråret popper de op på TV2 i det populære program ”Toppen af Poppen”, hvor de bl.a. får selskab af musikikonerne Hanne Boel og Peter A.G. FREDAGSROCK 1.juli Djämes Braun + Nabiha 2.juli Kim Larsen 3.juli Air (F) 4.juli Oh Land 5.juli Scarlet Pleasure + Patrick Dorgan 6.august Turboweekend + Michael Simpson 7.august Haim (US) 8.august Christopher 9.august Aura + Dúné 10.september Magtens Korridorer feat. Østkyst Hustlers 11.september Dizzy Mizz Lizzy 12.september The Minds of 99 + Julias Moon 13.september S!vas + Gilli + MellemFingaMuzik