SEXBREVKASSE

tir, 18 apr 2017

Næsten udsolgt til NorthSide

Så er det ved at være sidste udkald, hvis man vil sikre sig en billet til NorthSide 2017 (Foto Peter Kirkegaard)

Endagsbilletterne til NorthSide 2017 er for længst udsolgt, og nu er det ved at være sidste chance, hvis man gerne vil tilbringe en weekend sammen med Radiohead, Frank Ocean, The Prodigy, Thomas Helmig, The 1975, Tina Dickow og mere end 30 andre danske og internationale navne i Ådalen ved Aarhus.

Årets festival bliver den største udgave af NorthSide nogensinde – både med henblik på hovednavnene samt deltagerantallet, hvor det forventes at der vil være 40.000 på pladsen hver dag.

- Det tidligste vi nogensinde har meldt udsolgt var en måned før NorthSide 2014, og der havde vi kapacitet til i alt 35.000. Så det er helt fantastisk, at vi allerede nu kan begynde at os gøre klar til endnu en udsolgt festival.

Det siger talsmand for NorthSide, John Fogde, der fremhæver et nyt publikumsområde bag Green Stage og et 100% økologisk udvalg af mad som nogle af de nye tiltag på den kommende festival. Derudover vil landets mest bæredygtige festival for andet år i træk også være en 100% kontantløs festival, og fokus på talks, smagninger og andre udfordrende initiativer udvides både med tiltag i de nærtliggende kolonihaver samt i det nye publikumsområde. LÆS OGSÅ: "The Prodigy og Richard Ashcroft til NorthSide" NorthSide 2017 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 9.-11. juni, og billetter kan købes via NorthSide.dk. Besøg NorthSide.dk eller Facebook for mere om NorthSide 2017.