Linn
Grubbström har præsteret en lækker, letforståelig og på alle måder gennemført kogebogsbibel til begyndere.
Anmeldt af: Marie Enevoldsen
Foto:
Linn Grubbström
Den store mad for begyndere
Omfang: 320 sider Pris: 249,95 kr. Forlag: Strandberg Publishing IDen store mad for begyndere
viser Linn Grubbström skridt for skridt, billede for billede, hvordan man laver velsmagende begyndermad, billigt og nemt. Bogens struktur er god og overskuelig med mere end 1.000 fotos, der trin for trin viser, hvordan du skal gå til den enkelte opskrift. Opskrifterne er fordelt i emner, som blandt andet dækker det sunde, det billige, det hurtige og det snaskede. Og hvis du får gæster eller en date på besøg, kan du kaste dig over de letforståelige feinschmecker-opskrifter, som findes under kategorien ”Imponerende”.Læs også:
BT nyheder sport og underholdning Desuden byder Grubbströms kogebog på en introduktion, der med få ord og mange billeder hurtigt giver svar på mange af de ”dumme” spørgsmål, som en nybegynder måtte sidde inde med. Opskrifterne er lækre og varierede, og selv for en erfaren madentusiast som undertegnede er der inspiration at hente. Bogen indeholder blandt andet nogle gode opskrifter på fisk og vegetariske pastaretter, og så er der en god opskrift på lækker, hjemmelavet gnocchi.Den store mad for begyndere
er en samlet udgave afMad for begyndere 1 + 2
. Bogen indeholder også ti nye madpakke-opskrifter på sandwich, salater, wraps og daddelbarer, lige til at tage med på job eller på studiet.Om forfatteren
Linn Grubbström arbejder med opskriftsudvikling og madfotos for danske virksomheder og på sin egen madblog Frk. Kræsen.