SEXBREVKASSE

ons, 08 mar 2017

Øv dine guitar skills med en mini guitar

Zivix Jamstik+Pris: 2690 kr.

Jamstik+ er en bærbar smartguitar, der er interaktiv med apps, hvori man kan tage lektioner, øve og fordrive tiden med lidt guitarspil. Endvidere giver den mulighed for at lave mange forskellige musikalske lyde, lige fra trommer, banjo til strygere m.v. Derudover kan man også få forskellige guitarlyde, såsom elektrisk og akustisk.

Måden hvorpå det fungerer er, at man via bluetooth finder smart guitaren til ens computer, tablet eller smartphone. Smartguitaren er kompatibel med de fleste android og ios enheder, samt Mac. Det er en god idé at finde ud af om dine enheder er kompatibel med Jamstik+.
None

None

Zivix Jamstik+. Pris: 2690 kr.

Jamstik+ er kompatibel med et væld af apps, herunder både fra andre udviklere og Jamstiks egne. Bl.a. kan man bruge Logic Pro X og GarageBand på ens Mac, eller FourChords, GarageBand mv. på IOS platforme. Endeligt har Jamstik lavet sine egne apps, hvori man kan tage lektioner m.v. Jeg har prøvet at tage en del lektioner på både JamTutor 1 og 2, og for en let øvet person er der stadig mulighed for at lære igennem JamTutor 2, da man kan lære nogle skalaer m.v. Derudover egner Jamstik+ sig egentlig mest for helt nybegyndere for så vidt angår at lære at spille guitar. Lektionerne er ret simple, og man kan se hvordan man skal tage standard akkorder, samt lidt mere avanceret akkorder. Det er utrolig fedt, at man kan se om man holder den rigtige akkord m.v., eftersom man kan se hvilke bånd man holder nede. Derudover lærer man at skifte mellem akkorderne, og der er arkade spil, der minder meget om Guitar Hero – dog uden de populære sange. De lidt sværere lektioner indeholder skalaer m.v. Endvidere kan man spille populære sange, der alle indeholder 4 akkorder igennem app’en FourChords. Det er muligt at ændre Jamstiks opsætning, således man sætter den oktaver op m.v. Generelt kan man ændre rigtig meget på Jamstik+, og det gør at den er nem at sætte op til ens brug.
None

None

For de avancerede guitarbrugere kan man bruge Jamstik+ til at optage ens originale sange direkte ind i Logic eller GarageBand. Endvidere indeholder Jamstik+ et væld af MIDI filer. Idéen bag Jamstik+ er fænomenalt godt, og på papiret er denne Smartgutar perfekt, men sådan forholder det sig desværre ikke. Jeg savner guitar lyden, og efter kort tid keder lektionerne mig. Det værste er dog manglen på den autentiske guitarlyd, da jeg mangler den sustain og den vibration som er i en rigtig guitar. Derudover savner jeg at kunne bende båndende, og muligheden for at bruge guitarens 22 bånd. Med Jamstik+ er jeg bundet til 5 bånd ad gangen, derefter skal jeg sætte dens toner op. Endvidere kan jeg huske fra da jeg startede med at spille guitar, at man gerne hurtigt vil spille nogle af de sange man hører i radioen, og i så fald kan man lige så godt hoppe på YouTube fra starten, hvor mange viser tutorialvideoer, hvor de lærer en hvordan man spiller sangen. For ca. 2700 kr. kan du få meget guitar på den blå avis, og faktisk kan du få en akustisk guitar, der lyder rigtig godt. Derefter kan du låne introbøger og se på YouTube, og derigennem tage en masse gratis lektioner. Dermed får du en væsentlig federe guitar, som du vil tage med dig hele livet.
None

None

Ønsker du derimod at tage basislektioner igennem en ipad, hvor du kan se hvordan du bevæger dine fingre, en maskine der registrer hvor godt du klarer det og du ikke har noget imod den lidt mekaniske lyd, så nup Jamstik+. Du vil blive glad for den. Personligt så holder jeg mig til en guitar af træ.