SEXBREVKASSE

fre, 26 aug 2016

Den pæneste trådløse højtaler

KEF Muo. Pris: 2999 kr.

KEF er et meget spændende mærke som jeg så småt er begyndt at udforske. Jeg har fået fat i deres bud på, hvordan en trådløs højtaler bør være, og jeg er ikke uenig med dem.

Af:

Amir

Amirian

Til at begynde med må jeg rose deres design til skyerne. Det er virkelig de færreste producenter, der har lavet en bluetooth højtaler, hvor det ligeledes kan fungere som et stykke designmøbel i hjemmet. f.eks. havde jeg mest af alt lyst til at gemme Bose Soundlink III væk, da den lignede en grim DAB-radio. UE Megaboom synes jeg stadig er pæn, men jeg ville ikke kalde det et designmøbel. Jeg vil faktisk gå så langt at kalde Muo den pæneste trådløse højtaler på markedet i dens kategori.
None

None

Muo vejer en del, men dette skyldes dens metalskal, der er med til at gøre den smuk. Når man har produktet i hånden så emmer det nemlig af kvalitet. Højtaleren kan opkobles via bluetooth, NFC eller aux-kabel. Endvidere kan man hente app’en ned til sin telefon og have flere højtalerenheder koblet sammen på engang, og dermed spille i stereo. Man kan også sætte på party-mode og koble 7 enheder sammen på samme tid. Så har hvert eneste hjørne til festen lyd. LÆS OGSÅ: "Trådløse portable højtalere" Endvidere medfølger der en app, der kan bruges. Det kunne dog være fint, hvis app’en ville virke. Den crashede hver gang jeg ville åbne den mens bluetooth var slået til. Hvis bluetooth ikke var slået til kunne den fint åbne. KEF har oplyst de arbejder på højtryk for at rette fejlen. KEF oplyser at spilletiden er på de ca. 12 timer, men ved medium/lav volumen holdte højtaleren i ca. 8-9 timer for mig. Det er skam okay, men vi er ikke oppe på 12 timer. Højtaleren bliver opladet via alm. stik samt USB, hvilket er rart, hvis man vil have den med i en park, da man kan tage sin powerbank med. For så vidt angår rækkevidde kunne højtaleren godt være stabil i signalet. KEF oplyser, at der er en rækkevidde på 10 m., men under et middagsselskab oplevede jeg mindre udfald på ca. 5 m., dog ikke noget grelt og det skete ganske få gange.
None

None

Hvad angår lyden, så er Muo en af de bedste højtalere jeg hørt til dato i dens kategori og prisklasse. Dens konkurrenter er Bose Soundlink III og UE Megaboom, som jeg begge tidligere har anmeldt, og hvor jeg synes Megaboom er den bedste af de to. Lyden på Muo er utrolig skarp og balanceret. Det er nemt at høre alle detaljerne i musikken, og jeg har lyttet Tjajkovskij som Rage Against the Machine på den, hvor den klarede sig fantastisk. Endvidere er lyden åben, varm og definerbar. Jeg er meget imponeret. Jeg kunne dog godt bruge en smule mere bund. Herudover mangler bassen lidt mere kick, således musikken kan udfolde sig helt. Sammenlignet med UE Megaboom, så klarer Muo sig bedre lydmæssigt. Muo har et skarpere lydbillede og balancen er bedre, på trods af at Megaboom har en bedre bas og bund. Muo er ca. 600 kr. dyrere end Megaboom, hvor sidstnævnte er vandtæt, og derfor mere egnet til udendørs brug. Jeg vil dog sige, at til hjemmebrug så ville jeg helt klart vælge Muo, der både har pænere design og et klarere lydbillede.
None

None