SEXBREVKASSE

fre, 17 nov 2017

Plantronics Udvider BackBeat Fit-Familien

BackBeat FIT 300, Pris: 749 kr.

Plantronics har igennem de seneste år leveret prisvenlige hovedtelefoner, der er af kvalitet og hvor man får utrolig meget for pengene. Jeg er særlig vild med deres BackBeat familie, hvor de har lavet en række virkelig flotte hovedtelefoner med go’ lyd. Denne gang har de udvidet deres sportsserie, hvor de nu har udgivet et par in-ear sportshovedtelefoner uden bøjlen på baghovedet.

Lyd

Jeg er ret imponeret over lyden når man tager prisen i betragtning. Lyden er klar, og balanceret. Den har en virkelig god bas, hvilket er påkrævet til løbemusik, der ofte er meget bastung. Endvidere er lydbilledet ret bredt. Lyden kunne dog godt være bedre. Jeg mangler en smule diskant og et skarpere lydbillede. Jeg kan dog ikke klage når vi tager prisen i betragtning.
None

None

Design og funktionalitet

Den har et flot design, der er meget neutralt. De er rigtig pæne, og tager ikke opmærksomhed, hvilket jeg personligt godt kan lide. Jeg synes dog fjernbetjeningen ser meget klodset ud. Det er det eneste negative. Jeg er glad for, at ledningen er betrukket med stof. Dens fjernbetjening er rigtig fin og intuitiv, og det er muligt at styre ens musik og tage opkald. Hovedtelefonerne har 6 timers batteri, hvilket er super, da man ikke behøver at oplade dem mellem hver løbetur.

Pasform

Jeg synes, at disse hovedtelefoner sidder rigtig godt i øret. Jeg har været ude at løbe med dem flere gange, og på intet tidspunkt har jeg skulle rette på dem. Jeg har heller ikke følt, at de har været ved at falde ud eller lignende. Bemærk dog, at fjernbetjeningen er lidt klodset, men den hopper heldigvis ikke op, da der er monteret en clip på hovedtelefonerne, som kan fastmonteres på ens t-shirt. Dermed sikre man, at hovedtelefonerne sidder som de skal.

Konklusion

Jeg synes disse sportshovedtelefoner er rigtig gode, og særligt når man tager prisen i betragtning. Jeg kan faktisk bedre lide dem, end jeg kunne lide BackBeat Fit, der er dens søster. Det er dog muligt at få sportshovedtelefoner med bedre lyd, her Jaybird Freedom. Køber man den tidligere model, så kan man få den i samme prisleje som BackBeat Fit 300, hvorimod den nyeste model er dyrere.
None

None