SEXBREVKASSE

tor, 31 aug 2017

Professionelt træningstøj til den ambitiøse atlet

Smart træningstøj, som er designet til aktive udøvere og andre (Colourbox)

Uanset hvilken sport man dyrker, så vil udstyr og outfit af den bedste kvalitet være et must. Det er naturligvis ikke tøjet der sørger for de gode resultater i en sport, men det at pasformen og kvaliteten er i top, kan faktisk være af stor betydning.

Sportstøjet blev først i 1900 tallet et udbredt fænomen i den vestlige verden, som følge af den voksende interesse for at dyrke sport og af konkurrencesportens udvikling. Men allerede i 1860’erne begyndte man at udvikle dragter til forskellige sportsgrene. I 1930'erne var det typiske sportstøj til begge køn, såsom lange bukser eller shorts samt jerseytrøjer med/uden ærmer. Holdtøj blev også udbredt ,når der var konkurrence, og dragterne blev designet til elitesportsfolks specifikke behov og med anvendelse af nye og lette materialer såsom bomuld,nylon, lycra og lastex, som havde stor betydning for sportsfolkenes præstationer. Sportstøj er i dag en del af bybilledet. Faktisk er det jo blevet sådan i de sidste par år, at sportstøj ikke kun bæres af sportsudøvere, men benyttes af mange modebevidste mennesker som Street Wear. Egentlig er det et fænomen der startede allerede i 50'erne, især i herregarderoben, da Converse All Star basketball-sneakers, baseballkasketter og T-shirts og sweatshirts blev en del af hverdagsuniformen. Siden har de fleste nævneværdige modehuse ladet sig inspirere af sportsgrene. I dag kan det være svært at skelne mellem, hvornår folk er på vej i træningscentret eller på arbejde, og det gælder om at finde den rette balance.
None

None

Lækker blød hættetrøje med børstet bomulds fleece på indersiden der gør trøjen varmere. Stor kænguru lomme til at varme hænderne. Kr. 549,00 Vil man have lækkert og smart træningstøj, som er designet til aktive udøvere og andre, der virkelig sætter pris på at træningstøjet er af en super kvalitet, så er det god idé at kigge indenfor hos butikken /webshoppen, Performancegear.dk, der forhandler det amerikanske mærke Under Amour. I 2008, da man startede butikken, var mærket Under Amour helt ukendt i Danmark, men efter at have stiftet bekendtskab med det, under en rundrejse i USA, blev man klar over, at der her var tale om et tøjmærke, der var anderledes end de tøjmærker man hidtil havde benyttet sig af. Noget der også er meget vigtigt for godt sportstøjet, er det materiale det er lavet af. Som naturligvis har en  indflydelse på kvalitet og pris. Det skal være behageligt, svedabsoberende og være tilpasset sportsfolkenes forskellige behov.. Tilbage i antikken under de første originale Olympiske Lege, dyrkede mændene idræt/sport nøgen. Senere hen begyndte man at eksperimentere med forskellige dyreskind og plantefibre, til at fremstille sportsbeklædning. Dette har da heldigvis forandret sig, så vi i dag bruger lette og elastiske materialer i sportstøjet, som f. eks. nylon, bomuld og polyester. (Indlægget er sponsoreret)