SEXBREVKASSE

ons, 31 maj 2017

Real Madrid og Juventus mødes i Tivoli

3. juni er der Champions League på storskærm i Tivoli

Hvis du er en af dem, der ikke har været så heldig at sikre dig en billet til årets Champions League-finale, så er der godt nyt. Tivoli byder nemlig til en aften med spark i og viser den nervepirrende finalekamp mellem Juventus og Real Madrid på storskærm på Plænen 3. juni. Til at styre slagets gang er rapperen Pede B, som sætter gang i fodboldfesten opvarmning fra kl. 17.00, freestylerap og kampstart kl. 20.45.

Der er dømt stadionstemning og fodboldfest blandt forlystelserne i Tivoli, når den nervepirrende finalekamp i Champions League vises på storskærm i Haven 3. juni 2017 fra kl. 20.45. Kampen transmitteres live fra Cardiff i Wales, og i dagens anledning forvandler Plænen i Tivoli sig til et stadion. Der vil være heppende fodboldfans, livlig aktivitet i baren og hygge på tribunerne, ligesom der før kampen vil være opvarmning, konkurrencer og underholdning for fodboldentusiaster.
None

None

Vært Pede B siger om sin opgave:

”Man kan glæde sig til en stor og solid havefest med masser af bold, og jeg vil forsøge at guide folk igennem aftenen på allerbedste vis.”

MC’s Fight Night flytter ind

Mellem de to halvlege i finalen bliver der pustet til fanstemningen på ægte rapmanér. Vært Pede B dyster mod en kvalificeret rapper-modstander i bedste MC’s Fight Night-stil, når de to talentfulde ordsmede freestyler fra hvert sit ringhjørne og hver især tager parti for ét af de to finalehold. Champions League-finalen spilles på det walisiske nationalstadion i Cardiff, som har plads til 74.500 tilskuere. Helt så mange er der ikke plads til i Tivoli, men der er tradition for, at tusindvis af fodboldfans møder op til fodboldfest i Haven.

Pressechef i Tivoli Torben Plank siger:

”Champions League-finalen live i Tivoli har gennem de seneste år vokset sig så stor, at man godt kan tale om at det er blevet en Københavner begivenhed. Fodbold fungerer rigtig godt i selskab med andre. Vi har i Tivoli bygget en tradition op, hvor der virkelig er stemning på tribunerne. Mange tager familien med og mens de fodboldglade i familien hygger sig med humle, is og fodbold, så går ungerne om bord i Dæmonen og Rutschebanen.”

Kort om Pede B

Rapperen med det borgerlige navn Peter Ankjær Bigaard er født og opvokset på Østerbro. Han blev kendt for at vinde MC’s Fight Night i 2005, 2007 og 2009, og han er den eneste, der har vundet freestylekonkurrencen tre gange. Pede B mestrer freestylerap, som er en tvekamp på ord, men han har siden sine spæde år på freestylescenen også udgivet flere mixtapes, ep’er og otte anmelderroste album. Til efteråret er et niende på vej, når pladen Sparring kommer på gaden 15. september. Den 34-årige rapper er kendt for sine energiske liveshows, hvor han bogstaveligt talt kommer helt ud over scenekanten.

Program for Champions League i Tivoli

17:00-19.00 Happy Hour 18.30 Pede B byder velkommen fra Plænen 18.35 Konkurrencer fra Plænen 19:00 Optakt på storskærm 20:30 Fan Battle 20:45 1. halvleg på storskærm 21.35 Fan Battle 21.45 2. halvleg på storskærm 22.30 Præmieroverrækkelse til vinderne af “tippe”-konkurrence 22.35 Tak for en dejlig fodboldfinale