SEXBREVKASSE

søn, 21 aug 2016

Recycle æstetik fra køledisk til interiør

Ricco’s Kaffe kan varmt anbefales til en let frokost eller virkelig god kaffe

Ricco’s Kaffe, Valbylanggade 66, 2500 København

None

None

Det var lidt af et tilfælde, da vi i ly for regnen havnede på Ricco’s Kaffe i Valby. Kaffebaren viste sig dog at være super hyggelig, med god betjening og kaffe i særklasse.

Komprimeret Kost

Da vi ankommer er både min kæreste og jeg ret sultne, men da vi kigger ind i køledisken og ser udvalget af patentglas proppet med sild, æg og karrysalt i en pærevælling, bliver vi en smule forvirrede. Vi finder dog hver et mere overskueligt glas – et med rejesalt og et med tunsalat, som vi skyller ned med to vand. Trods den lidt sjove anretning viser maden sig at smage rigtig godt og koster knap 50,-.
None

None

Den anderledes madæstetik går igen i kaffebarens interiør. På væggene hænger der grønne glasflasker, hvor planter vælter ud af, og over bordene fungerer de farvede glasflakser som lamper. Der er et klart tema fra kølediskens komprimerede patentglas til genbrugsflaskerne og kaffebarens recycle/retro møblement, som alt i alt tilføjer stedet en hyggelig og afslappet atmosfære.

Kaffe kaffe kaffe

Efter at have spist frokosten må vi erkende at vi stadig er lidt sultne, så vi vælger at slutte vores besøg af med en omgang kaffe og kage. Hvad enten man er koffeinentusiast eller bare godt kan lide en almindelig kop sort kaffe, er stedet klart et besøg værd. Kaffen smager virkelig godt, udvalget af stort og priserne er vist helt almindelige. Betjeningen er rigtig god og er man ubeslutsom i kagevalget til kaffen, vejleder servetrisen gerne.

Husk lige at tisse af

Sidst men ikke mindst skal man lige nå at tisse af. Skal man ikke tisse, bør man alligevel runde toilettet på første sal om ikke andet så for at se den fine indretning med mosaik og lysekroner. Ricco’s Kaffe kan varmt anbefales hvad enten man er på udkig efter en let frokost eller virkelig god kaffe.

Anmeldt af Sidse Elsig