SEXBREVKASSE

ons, 27 sep 2017

Så er det tid til DM i beatbox 2017!

Danmarksmesteren i Beatbox skal findes lørdag den 7. oktober i Kulturhuset, Islands Brygge, København

De sidste 5 år har været helt vanvittigt spændende for dansk beatbox! Vi har fået kåret danmarksmestre, set beatbox på dansk mainstream tv, set beatbox på international tv og vi har set dem vinde de mest prestigefyldte konkurenccer. Danmark har vist sit værd og er ganske respekteret i det udlandske. Dansk Beatbox Forening er blevet kendt på verdensplan for at holde professionelle events hvor alt kører på skinner og er et forbillede for mange andre lande. Det er vi naturligvis stolte over og det giver os kun blod på tanden til at udvide koncepterne i fremtiden.

Hvad angår dommere har vi i år inviteret K.I.M som blev fransk mester i 2011 og stadig er en af de bedste man kan finde på verdensplan. Vi kan også stolt sige at Pepouni som har den førende beatbox kanal på nettet og Youtube vil sidde i dommerpanelet. Sinjo, lydmanden bag alle videoer på swissbeatbox vil også være at finde i dommerpanelet. Den første

Danmarksmester Thomas Bense vil repæsentere den danske side af dommerpanelet sammen med den tredobbelt mester Thorsen. Plus at vi har verdens første vice verdensmester Roxorloops på som livestream vært, så der er garanti for nogle vanvittigt gode og kreative dommer-showcases! Den nuværende Danmarksmester, Rawclaw som igen stillede op og gik videre fra eliminationerne skal se om han kan forsvare sin titel mod over 7 andre dygtige beatboxere fra hele Danmark, så i kan roligt glæde jer til de battles vi vil få at se igennem aftenen!

[%type::strong*#*text::[box type="shadow" ]Her sker det *#*break::False%]

*Venue - Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 Kbh S

*Dato - Lørdag. 7.oktober 2015

*Konkurrencer - Danmarksmesterskab (17+)

*Dørene åbner - kl. 17.00

*Battleformat - En mod en - 2

*90 sekunder pr. deltager

*Entrepriser: 100,- i forsalg / 200,- i døren - Billetter

Vanen tro vil hele begivenheden blive optaget af vores professionelle kamerahold og efterfølgende lagt op på YouTube, så I kan høre jeres yndlings beats igen og igen!