SEXBREVKASSE

ons, 20 dec 2017

Så nemt bliver du din egen chef

Hvad enten du vil starte en enkeltmandsvirksomhed eller et iværksætterselskab, kan du gøre det hele online

Går du rundt med en iværksætter i maven? Så gør noget ved det allerede i dag! Som studerende kan du nemlig sagtens starte din egen virksomhed uden de store økonomiske ressourcer.

Hvilken virksomhedsform er bedst?

Der findes en lang række af virksomhedstyper og selskabsformer, det kan derfor være en jungle at finde ud af, hvad der er bedst at vælge. Der er dog to virksomhedstyper, der egner sig særligt godt til studerende. Disse virksomhedstyper er enten en enkeltmandsvirksomhed eller et iværksætterselskab (IVS). Begge virksomhedstyper er billige at stifte og kræver ikke en stor startkapital.

Enkeltmandsvirksomhed - for dig, der ønsker at starte alene

En enkeltmandsvirksomhed er den mest enkle virksomhedsform at stifte. Det der karakteriserer en enkeltmandsvirksomhed er følgende: Kan stiftes uden at investere penge i virksomheden •Der kan kun være én ejer •Der kan ansættes medarbejdere •Der kan ikke være nogen direktion eller bestyrelse •Ejeren hæfter personligt (Dvs. ejeren er ansvarlig for alle virksomhedens forpligtelser med alle sine personlige ejendele)

Iværksætterselskab (IVS) - for dig, der ønsker at starte sammen med andre

Et iværksætterselskab (IVS) kaldes også et mini ApS, da det er underlagt de samme regler. Det der karakteriserer et iværksætterselskab (IVS) er følgende: Kan stiftes for blot 1 kr. i startkapital •Kan stiftes af en eller flere personer sammen •Ejeren hæfter IKKE personligt og hæfter derfor kun med de penge, som ejeren har investeret i virksomheden. •Kræver stiftelsesdokument, vedtægter og egen-erklæring

Stift din virksomhed online i dag!

Hvad enten du vil starte en enkeltmandsvirksomhed eller et iværksætterselskab (IVS), kan du gøre det hele online. Du skal blot udarbejde selskabsdokumenterne til enten en enkeltmandsvirksomhed eller et iværksætterselskab (IVS) via en online formular, der stiller de samme spørgsmål, som en advokat ville stille, men til en brøkdel af prisen. Derefter skal din virksomhed registreres hos erhvervsstyrelsen og du vil kort tid efter modtage et CVR-nummer og kan dermed begynde at drive din virksomhed og altså være din egen chef.
None

None