SEXBREVKASSE

tir, 02 okt 2018

Sådan får du plads i din studiebolig

Du kan skaffe ekstra plads i din bolig ved at opbevare ting under sengen.

Som studerende har man sjældent særlig meget plads i sin lejlighed, og derfor gælder det om at udnytte hver eneste kvadratmeter absolut bedst. Her får du derfor nogle tips til, hvordan du får mest muligt ud af pladsen i din studiebolig.

 Vælg glas i indretningen

Bruger du glas i indretningen, kommer det til at virke som om, der er mere luft i lejligheden, og det kan derfor være fornuftigt at vælge netop dette materiale. Du kan således eksempelvis vælge at have en glasdør eller en glasvæg i din lejlighed, hvis det er muligt. På den måde kommer din bolig til at virke meget større, og hvis du er interesseret i dét, kan du se mere her. Du kan også vælge at starte i det små og for eksempel investere i et vitrineskab til spisestuen eller køkkenet, hvis du mangler opbevaringsplads. Med denne type skab får du nemlig også mere luft i rummet, og så kan du bruge det til at have bøger eller service i, som alligevel skal opbevares et eller andet sted.

Tænk i smarte opbevaringsløsninger

Har du mange sager og lidt plads, kommer du naturligvis hurtigt i problemer. Derfor er det altafgørende, at du tænker i kreative opbevaringsløsninger, når du skal indrette din lille bolig. Det vil sige, at du for eksempel skal finde ud af en smart måde at have ting under sengen på, uden at det kommer til at se rodet ud, og at du også gerne skal kunne udnytte hjørner og kroge helt optimalt. Det kan være lidt af en udfordring, men der er masser af gode opbevaringsløsninger derude, så du skal nok kunne finde på noget, der giver mening i din bolig også.

Udnyt alle dine rum

Når der ikke er så meget plads at gøre med, er det umådeligt vigtigt, at du sørger for at udnytte samtlige rum i boligen optimalt. Således skal du eksempelvis også tænke i smarte badeværelsesmøbler og opbevaring til gangen, så du kan få mest muligt ud af alle dine kvadratmetre og ikke blot dem i stuen og soveværelset. Du kan sagtens eksempelvis have undertøj på badeværelset, og du kan her også med fordel opbevare rengøringsmidler, som dermed ikke behøver at fylde et andet sted. Det gælder altså om at bruge alle dine rum så optimalt som overhovedet muligt, for derved at få mest muligt ud af dine sparsomme kvadratmeter.
None

None