SEXBREVKASSE

tir, 28 jun 2016

Scarlet Pleasure varmer op til Orange Scene

Scarlet Pleasure's "Fade In" er på gaden og i næste uge står de på Orange Scene.

På fredag spiller den unge københavnske trio, Scarlet Pleasure, på Roskilde Festivalens Orange Scene. I dag udgiver bandets deres nye gospelinspirerede single, ’Fade In’, som handler om når drømme er ved at gå i opfyldelse.

Da Scarlet Pleasure fik opkaldet om at de skulle spille på selveste Orange Scene, var bandet midt i en fotosession. Fotografen fortsatte med at skyde løs og fangede bandets overraskede og euforiske reaktioner på nyheden. Sådan så de ud da de fik nyheden: [gallery order="DESC" ids="25470,25469,25472"] Albumfavoritten ’Fade In’ har fået en storslået church gospel make-over i en helt ny single version! Singlen ’Fade In’ er ude mandag d. 27. juni, 5 dage inden Scarlet Pleasure’s koncert på Orange Scene på årets Roskilde Festival. LYT HER Den kun to minutter lange ’Fade In’ var oprindelig tænkt som en kort, stemningsfyldt albumåbner på Scarlet Pleasures debutalbum ’Youth Is Wasted On The Young’, der udkom for godt en måned siden. Men siden udgivelsen har lytterne, i den grad taget nummeret til sig, på streamningtjenesterne og bandets fans har overøst Scarlet Pleasure med kærlighedserklæringer til nummeret ved livekoncerter og på sociale medier. Fyldt med inspiration gik Scarlet Pleasure derfor tilbage i studiet med en gruppe britiske korsangerinder og indspillede en helt ny version af ’Fade In’, der sender en kærlig hilsen til 90’ernes souldivaer, i en ny gospelinspireret produktion, der emmer af moderne, amerikansk R’n’B. Bandet beskriver selv ’Fade In’ som en ”poetisk dystopisk fortælling om, at sidde på en bakketop og se solen stå op over en by i flammer, mens stjernerne fortager sig i horisonten”. Den dunkle, men smukke stemning løftes op af linjen ”Here we are, on the edge of our dreams” som henleder tankerne på Scarlet Pleasure’s forestående optræden, på landets absolut største scene: Orange Scene på Roskilde Festival, der for forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone var den ultimative drøm da de tre venner dannede Scarlet Pleasure i 8. klasse.

"Homecoming" koncert på udebane

Der var tale om gensynets glæde, da Scarlet Pleasure i den forgangne weekend, var tilbage på Northside Festival. Og Aarhusianerne havde alt andet end glemt sidste års triumftog af en koncert, hvor den københavnske trio slog publikumsrekord på P6 BEAT Scenen; Emil, Joachim og Alexander blev modtaget som hjemvendte helte, da bandet på festivalens hovedscene, Blue Stage, endnu engang slog deres anerkendte livenavn fast, foran et massivt fremmødt og feststemt publikum i Ådalen. https://youtu.be/BH-SLLh-ba8?t=3 Og det er gået stærkt for det unge band, siden sidste års gennembrud med Platin-hittet "HEAT". På de danske radiobølger er Scarlet Pleasure et af landets absolut mest spillede acts med singlerne ’Wanna Know’ og senest ’Casual’, mens debutalbummet ’Youth Is Wasted On The Young’, udkom til anmelderroser. ’Fade In’ udsendes på mandag d. 27. juni, forud for Scarlet Pleasure’s koncert på Orange Scene i næste uge.