SEXBREVKASSE

tor, 16 nov 2017

Sennheiser leverer de bedste trådløse in-ear

Sennheiser MOMENTUM Free, Pris: 1500 kr.

Jeg har længe synes, at Sennheiser leverer nogle af markedets bedste høretelefoner. Generelt har Sennheiser et ekstremt høj bundniveau, hvilket gør, at man næsten ikke kan gå galt i byen med deres produkter. For nogle år siden startede de deres Momentum serie, hvilket har givet pote. Med denne serie har de kombineret den gode lydkvalitet, som de er kendt for, med et flot design, som forbrugeren efterspørger.

None

None

Lyd

For et halvt år siden udgav de Momentum In-Ear Wireless, der fik en rigtig anmeldelse. Jeg troede ikke det var muligt at gøre, men jeg er faktisk endnu mere vild med Momentum Free. Baggrunden for dette er, at de har forbedret lyden. Høretelefonerne har en ekstrem klar, sprød og balanceret lyd. Det er særligt klarheden i lyden jeg er imponeret over, da det ikke er gået udover bassen i hovedtelefonerne. Når jeg sammenligner Momentum In-Ear Wireless med Momentum Free så har sidstnævnte en klarere lyd, og en bedre diskant. Førstnævnte har mere bund og en meget kraftig bas, hvor jeg foretrækker Momentum Free, da den har en bedre balance i lydbilledet. Jeg synes forsat, at Momentum Free har en rigtig god bas, hvilket gør at den har et rigtig god punch.
None

None

Funktionalitet & design

Jeg er vild med, at Sennheiser har fjernet nakkebøjlen. Bevares, jeg har intet imod nakkebøjlen, men jeg får nogle friheder uden den. De fylder væsentlig mindre, og har jeg et halstørklæde på, eller min Hövding cykelhjelm på, så kan bøjlen være i vejen. Derudover kan jeg nemmere få dem ned i lommen, og den medfølgende taske fylder også en del mindre. Det at man har fjernet bøjlen gør dog også, at man batterilevetiden er nedsat til 6 timer, fremfor de 10 timer. Jeg synes stadig, at jeg har rigelig med batterilevetid, men det gør dog, at jeg skal oplade dem lidt oftere. Derudover har den en fjernbetjening, hvorfra man kan styre ens musik og tage opkald. Der medfølger en rejsetaske, og ekstra dutter, sådan at de passer til ethvert øre, samt en opladerledning.

 

Høretelefonerne er utrolig flotte, og Sennheiser har fastholdt designet fra serien, hvilket er en fantastisk, ”if it aint broke, don’t fix it”.

Konklusion

Jeg vil mene, at dette er de bedste in-ear hovedtelefoner i dens prisklasse, og skal jeg ud og købe in-ear nu, så vil jeg helt sikker købe disse. Den har en fantastisk lyd. De er kompakte, og har en fornuftig batterilevetid.