SEXBREVKASSE

tir, 30 apr 2019

Single og Livealbum fra Mathilde Falch

Den 19, april udkom Mathilde Falchs nye single med titlen "Tiden feat. Søren Huss Live"

Overlevelse i nuet, mens tiden helbreder.

En sang om de perioder hvor livet “river og rusker” i nogle mennesker og de må “holde blikket på vejen til den anden side” og bare blive ved med at “trække vejret” for at overleve og tro på at man kan komme igennem. Skrevet og sunget af to sangskrivere der fra hver deres ståsted kender til “overlevelse i nuet”, med hver deres markante historie bag sig.

LYT HER

Mathilde Falch & Band Live

I marts 2019 inviterede Mathilde Falch en lille skare af sit trofaste publikum til en intimkoncert med sit band i The Village Recording. Koncerten blev optaget og filmet og udkommer i sin fulde længde i juni 2019. Publikum blev overrasket med gæsteoptræden fra Søren Huss, som udover at synge med, hentede sit “flygelhorn” i bagagerummet på sin bil og spillede en solo på “Tiden”. Det skriver Gode-tips.dk.

10 års jubilæum

Livealbummet markerer Mathilde Falchs 10 års jubilæum som turnerende musiker. Blå Bog Mathilde Falch Født: 30.12.1989 Gift med komikeren Jesper Juhl (Gift 30/06/12) Bosat i København, mor til Leo (2017) Musiker, bandchef og pladeselskabsejer (Just For The Record). 1. singleudspil kom fra Mathilde i 2009. Udgivet en EP (2010) og fire album. Senest albummet “Som Børn På Ny” fra 2017. Studiealbum på vej.

Fire studiealbums, livealbum på vej og en af landets flittigste turnerende

Mathilde Falchs fire albums har været yderst anmelderroste og det seneste album “Som Børn På Ny” høstede også 5-stjernede anmeldelser. Dagbladet Information skrev blandt andet nedenstående om “Som Børn På Ny” i Klaus Lynggards anmeldelse af albummet: "Mathilde Falch konfronterer skånselsløst sine dæmoner på modigt og nødvendigt udspil. Som modvægt til tjald og faldera er Mathilde Falch en nødvendighed, som rapporterer fra de ødelagte steder i sindet, de fleste af os har besøgt og så udmærket kender, men som vi ofte bagatelliserer eller fejer ind under det famøse gulvtæppe for ikke at ødelægge den gode stemning. “

Læs også:

Drækningsgrad Mathilde Falch har siden 2009 turneret landet rundt både som solist, duo, trio og med sit faste band bestående af: Adam Winberg, trommer. Christian Ki, Guitar (og producer af Mathilde to seneste album) Charlotte Schultz, Keyboard og kor. Jeppe Skovbakke, Bas. Som 18-årig oprettede Mathilde Falch sit eget lille pladeselskab “Just For The Record” hvor hun selv har udgivet al sin musik fra. Mathilde Falch har på gammeldags facon bygget et trofast publikum op ude på spillestederne ved at tournere landevejen tynd.

Du spørger om jeg ved

hvis dæmonerne forsvinder

ta’r de så englene med?

-Tiden