SEXBREVKASSE

man, 01 maj 2017

Skønne Porto Santo byder på strand, strand og strand

En af de store fordele ved Porto Santo er, at der altid er varmt og tørt.

Drømmer du om en ferie, hvor du kan bade i azurblåt hav og ligge på stranden og dase en hel uge? Så er ferieøen Porto Santo helt sikkert noget for dig. Den ligger i Atlanterhavet, ikke langt fra den kendte ferieø Madeira. Selvom Porto Santo ikke er stor, har den meget at byde på. Det er ikke mindst en ni kilometer lang strand, hvor det burde være muligt at finde et fredeligt sted at nyde solen hele dagen.

Hvis du gerne vil have noget fest, er der dog også mulighed for det. Du kan læse mere om Porto Santo her. En af de store fordele ved Porto Santo er, at der altid er varmt og tørt. Lige præcis det man ønsker på en sommerferie, hvor man bare gerne vil slippe for grå og regnfulde Danmark. Temperaturen ligger typisk på mellem 18 og 25 grader. Det er ofte nogle temperaturer, der passer os danskere helt udmærket. Det er også ærgerligt, hvis det er så varmt, at du ikke har energi til at udforske øen. Det er nemlig en meget smuk ø, hvor der er gode muligheder for at opleve nogle helt andre ting, end du normalt ville.

Husk det rigtige tøj, når du tager til Porto Santo

Med et mildt og tørt klima vil du typisk ikke få brug for regntøj, når du skal til Porto Santo. Det kan dog alligevel være en god ide, at du har det rigtige tøj med, når du tager af sted. Det kan for eksempel være noget tøj, som du kan gå ud at spise i om aftenen. Efter en lang dag på stranden er det rart at skylle sandet af og så tage noget fint tøj på og gå ud at spise og måske i byen bagefter. Du kan finde et stort udvalg af tøj, der egner sig godt til en ferie på Porto Santo, ved at klikke her. Ved at følge linket vil du komme til et stort udvalg af tøj fra Baum und Pferdgarten. Noget andet, der er godt at huske, er de helt rigtige sko. Hvis du skal ud om aftenen, skal du selvfølgelig have de rigtige sko med til det. Der er det rart at have nogle lidt finere sko. Porto Santo byder dog også på en masse natur, og hvis du vil ud at udforske den, for eksempel på en vandretur, er det en god ide, at du også tager nogle fornuftige sko med. Det kan for eksempel være nogle vandrestøvler eller vandresandaler.

Det skal du opleve på Porto Santo

Som nævnt er der en meget lækker strand på Porto Santo, og du kan sagtens bruge en uge eller to på at ligge der og slikke sol og nyde livet. Øen har dog også meget andet at byde på, som det kan være værd at bruge en eller flere dage på at opleve. Det er for eksempel en bådtur rundt om øen, hvor du kan være heldig at opleve hvaler, delfiner og havskildpadder. Derudover giver turen dig mulighed for at se øens flotte klippeformationer fra havsiden. Du kan også tage til udsigtspunktet Portela, hvor der er en fantastisk udsigt over øen og havet. Punktet bliver kaldt ”postkortpunktet”, og det vil du helt sikkert komme til at forstå, når du står der. Du kan også tage på en tur til bjergene på øen. Tidligere var øen meget plaget af piratangreb, og det var derfor vigtigt for øens beboere, at de kunne leve så skjult som muligt. Derfor byggede de huse i bjergene, der er meget svære at få øje på. Det er sjovt at få et indblik i denne del af øens historie. Øen er ikke særlig stor, og det vil derfor ikke tage lang tid at komme rundt. (Indlægget er sponsoreret)