SEXBREVKASSE

tir, 17 apr 2018

Smadret iPhone skærm - hvad så?

Det koster ikke en bondegård at få repareret sin iPhoneskærm. (Colourbox)

Hvis man har været den lykkelige ejer af en iPhone i et stykke tid, så kender man helt sikkert til den situation, hvor telefonen smutter ud af hænderne og ned på asfalten eller det hårde gulv. Krash, og så har man en iPhone, der ligner forruden på en bil, der har været ude i et trafikuheld.

Hvor lækkert det end er designmæssigt, at skærmen på en iPhone er lavet af glas i stedet for plastik eller andet kunststof, så er det også totalt frustrerende, hvor nemt det kan ske at man står med en smadret krakeleret vindue ind til alle ens apps, billeder og data. Uanset hvor meget man pakker sin elskede iPhone ind i covers, tasker og andet beskyttelse, og uanset hvor forsigtig man er, når man bruger telefonen, så vil det ske før eller siden. Og hvad gør man så? En undersøgelse, foretaget af forsikringsselskabet MobileInsurance.co.uk., viser at ikke mindre end næsten hver fjerde iPhone har en smadret eller ødelagt skærm. Og det er langt fra alle der for taget sig sammen til at få repareret telefonen.

Hver femte iPhone-ejer oplever, at glasskærmen går i stykker

30 procent siger de ikke er forsikret mod skader, mens 30 procent synes det er for dyrt at få telefonen til service. Hele 40 procent er okay med at skulle leve videre med en skadet iPhone, og 31 procent siger at de aldrig vil have lavet deres Iphone, de venter blot på at den næste model sendes på gaden. Men det nytter ikke at  lade være med at reparere skærmen. Man kan skære fingrene på glasskårene og telefonen tager også skade, hvis glasset er brudt, og der trænger skidt og fugt ned i dens indre. Men et rigtig godt, og økonomisk forsvarligt, råd er at få repareret sin iPhone 6 skærm, hvis den går i stykker. Det koster ikke en bondegård og iPhonen bliver ikke bare mere lækker at se på - man undgår også, at der sker yderligere skader på den, hvilket vil gøre en reparation endnu dyrere. Så går du rundt med en smadret skærm, så er der hjælp at hente hos Bramming Electronic. Her har du muligheden for at købe en ny iPhone 6 skærm i OEM-kvalitet. Det vil sige, at du får samme kvalitet, som købte du en ny telefon. Skærmen er sort og består af LCD-display, frontglas, touchskærm og monteringsramme br-electronic.dk er en e-mærket webshop, og derfor har man altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når man handler her.
None

None