SEXBREVKASSE

tir, 24 mar 2015

Sommerens kjole-tendenser

To måneders tid. Længere er der ikke til, at de danske sommertemperaturer forhåbentlig rammer landet. Med sommeren følger grill-aftener, strandture, parkhygge og ferier til de varme lande. Sommerkjolerne er et must for enhver pige. Derfor har vi taget et kig på tendenserne for sommeren 2015, og vi guider jer her til sæsonens bedste kjoler.

Maritime og fine hverdagskjoler

Blå er en klassiker. Farven henleder tankerne på et liv til søs, isvafler på lystbådshavnen og skaldyrsmiddag med kig til havet. Det er også farven, der passer til et nedtonet og fint hverdagslook. Den blå-hvide maritime kombination fungerer altid – som kjoler, bluser eller sammensætningen af en hvid t-shirt og blå nederdel. Vi har særligt to favoritter. Den første er en t-shirt kjole i sart lyseblå i kombination med hvide sneaks og en rå denimjakke. Det er perfekt til dagen på studiet, der ender i parkhygge med vennerne. Striberne er heller ikke til at komme udenom. Ultra maritimt og en sikker vinder. Hver gang. Den fine kjole med brede stropper er indbegrebet af sommer og sammensat med et par beige sandaler er det den ultimative klassiker.
None

None

  Fra det sarte blå til de maritime striber. Den britiske highstreetkæde Topshop har det hele.

Flagrende feriekjoler

Boheme og 70’er feeling er den tydeligste tendens til sommer. Og det gælder også for kjolevalget. De flagrende, og dejligt løse, kjoler er perfekte til ferien samtidig med, at de i den grad også stemmer overens med sæsonens trend. Igen har vi en klar favorit: den løse, hvide kjole med tynde stropper. Det er kjolen, der emmer af boheme, og med et par kilehæle, en bredskygget hat og helst lidt frynser er sommerstilen lagt til perfektion. Også hvis sommeren byder på Middelhav og høj solskin er den flagrende kjole et must. Faktisk er det kjolen, der redder os, uanset om vi er på vej på stranden, shopper i varmen eller får lidt koldt at drikke om aftenen. Den løse kjole er perfekt med flade sandaler, sneakers eller hæle – alt efter anledningen.
None

None

’Bohemian chic’ med to flagrende sommerkjoler fra shoppingportalen Katoni.

Eksotiske kjoler i hedebølgen

Hvor blå er afdæmpet og stilfuldt, er de eksotiske mønstre det modsatte. Ingen sæson er bedre end sommeren til at flashe et orgie af alle vores yndlingsfarver. En mønstret kjole er en nem måde at få gjort stilen sommerfrisk, og kun fantasien sætter grænser. Vi er helt vilde med kjoler i vilde gul-orange-røde farver. Kombinationen skriger sommer, og en kort model er genial i varmen! Fordi farverne emmer af sol og sommer behøver vi ikke andet end et par cool kernelæder sandaler til. Saltvand i håret og solbriller gør lige det sidste. Skal sommerstilen have et tand mere, er palmeprints vejen frem. Ikke meget er mere eksotisk og fyldt med sommerlige undertoner end det hvid-grønne print. Vi er sikre på, at det er kjolen, der giver lidt ekstra opmærksomhed.
None

None

Eksotiske prints med palmer og sommerlige blomstrede mønstre. Kjolerne vist her er fra webshoppen Nelly.