SEXBREVKASSE

tir, 09 aug 2016

Stine Bramsen afløser amerikansk rockgruppe i Tivoli

Stine Bramsen deler Plænen med Phlake på fredag den 12. august

For cirka tre uger siden meddelte den amerikanske rockgruppe Haim, at de aflyser hele deres Europa-turné, herunder deres optræden til Fredagsrock. Erstatningen bliver en dobbeltkoncert, hvor Tivoli nu kan afsløre, at det bliver Stine Bramsen som sammen med duoen Phlake skal spille i Tivoli den 12. august.

Stine Bramsen udtaler:

Jeg har spillet flere gange i Tivoli og altid nydt den særlige stemning, der opstår, når tusindvis af mennesker samler sig på Plænen. Der var derfor ingen tvivl fra min side, da jeg ganske uventet blev kontaktet og spurgt, om jeg kunne træde til i stedet for Haim. Jeg lover, at det bliver en kæmpe fest og håber at se en masse til en skøn sensommer aften i Tivoli.

Fra Alphabeat til anerkendt solistFredagsrock

Stine Bramsen blev landskendt som frontfiguren i det populære band Alphabeat. I 2013 gik Stine Bramsen solo og satte dermed arbejdet med Alphabeat på standby. Solokarrieren har siden taget fart. Singlen Prototypical gik i 2014 direkte ind som #1 på Airplay Charten og endte på en tiendeplads på Top 100 Årslisten og blev den femte mest spillede danske sang på dansk radio det år. I 2015 udgav hun sit debutalbum Fiftyseven, som er produceret af ”Hej Matematiks” Nikolaj Rasted. Sommeren igennem har Stine Bramsen turneret med Grøn Koncert, og nu har hun sagt ja til at dele Plænen med Phlake til Fredagsrock den 12. august.

Fra Offspring til Fredagsrock

Under årets Offspring Festival i Tivoli var Phlake et af de helt store trækplastre, hvor de fyldte græsset foran Pantomimeteatret til bristepunktet. Duoen leverede en selvsikker og veloplagt performance, som beviste, at de har formatet til at indtage landets største scener. Nu får de ganske uventet chancen i Tivoli, når de indtager Plænen til Fredagsrock. Duoen Phlake har fået stor succes med deres særlige R&B-lyd. Senest har de begejstret anmeldere og publikum med deres album Slush Hours og propfyldte koncerter på North Side og Roskilde. Med singlerne So Faded, Pregnant og Angel Zoo har de lavet tre gedigne hits, som garanterer en fest, når de optræder på Plænen til Fredagsrock for første gang. Læs mere på www.fredagsrock.dk

Fredagsrock i august

12. august           Stine Bramsen + Phlake

19. august           Christopher

26. august           Aura + Dúné