SEXBREVKASSE

man, 03 dec 2018

Studieopgave om kvinder i overgangsalderen

Herunder giver vi dig nogle facts om emnet, som du med fordel kan bruge i din opgave.

Du har fået til opgave at skrive en opgave om kvinder i overgangsalderen. Din nuværende viden om dette emne er formentlig yderst begrænset, idet du ikke selv er i aldersgruppen. Det skal dog ikke hindre dig i at skrive en god opgave. I dag kan man nemlig søge sig til al nødvendig viden via bøger og internettet.

En god og velskrevet opgave forudsætter grundig research. Du skal i den anledning være dygtig til at finde det helt rigtige materiale til formålet. Dette hjælper vi dig med i denne guide, som skal handle om at forfatte en opgave om kvinder i overgangsalderen. Det kan måske være aktuelt for dig, som læser til sygeplejerske, hjemmeplejer eller medicin. Hvad end du læser på den ene eller anden uddannelse, kan du drage nytte af vores guldkorn.

Husk at være kildekritisk

Uanset om studieopgaven lyder på at skrive om kvinder i overgangsalderen, politisk udvikling, markedsføring på nettet eller noget helt fjerde, så skal du huske at være kildekritisk. Kildekritik er en disciplin, som alle studerende bør mestre. Kildekritik handler, som ordet antyder, om at forholde sig kritisk over for informationskilders sandhedsværdi. Man skal for eksempel passe på med at bruge åbne informationsportaler som kilder, idet alle og enhver typisk kan bidrage til sidernes indhold. Dette øger risikoen for fejlagtige oplysninger. Du skal helt konkret gøre følgende i din jagt på information:
  • Undersøg hvem afsenderen er (hvilken baggrund har vedkommende)
  • Dobbelttjek informationerne (brug gerne flere kilder)
  • Vær obs på tekstens dato (måske er informationerne forældede)
Det er din opgave at tjekke op på, at de anvendte kilder er troværdige.

Facts om kvinder i overgangsalderen

Tilbage til emnet: opgave om kvinder i overgangsalderen. Kvinder i aldersgruppen +50 oplever helt naturligt nogle andre udfordringer end andre. Det kan din mor eller bedstemor helt sikkert nikke genkendende til. Det kan ikke desto mindre være svært at sætte sig ind i dette, hvis man selv er betydeligt yngre og derfor ikke går disse udfordringer i vente lige foreløbigt. Du kan dog ikke ændre på opgaveformuleringen, hvorfor du er nødt til at dykke ned i emnet og skrive den bedst mulige opgave. Herunder giver vi dig nogle facts om emnet, som du med fordel kan bruge i din opgave: - 9 ud af 10 oplever vaginal tørhed (klik her for at læse mere) - Repadina kan hjælpe kvinder med ovenstående (hyaluronsyren i produktet afhjælper problemet) - 75 % oplever nattesved, søvnløshed, hjertebanken og svedeture grundet hormonmangel (kilde) - 25-50 % oplever hyppigere blærebetændelse og udflåd (kilde) Som kvinde i overgangsalderen er det også meget almindeligt, at man oplever nedsat energiniveau, uregelmæssige blødninger, nedsat forbrænding og meget mere. Du kan finde yderligere viden og inspiration i de mange tilgængelige bøger og guides om emnet. Du finder de mest relevante bøger via bibliotek.dk, hvor du kan angive ønsket forfatter, titel, emne, materialetype, sprog, udgivelsesår og meget mere.
None

None