SEXBREVKASSE

man, 23 okt 2017

Ny single fra Marie Key ude på fredag

Den nye single fra Marie Key med titlen "regn" udkommer på fredag den 27. oktober.

I fin tråd med årstiden udsender Marie Key sin tredje sang i år: “Regn”. Den nye single er forløberen til et album, der kommer i starten af 2018. Marie Key har i år allerede udsendt de to sange “Bruge dig” og “Giganter” som kom ud i juni.

Det er to år siden Marie Key sidst var aktuel med koncerter og musik. Pausen er blevet brugt til at skrive sange og udforske nye musikalske relationer.

Marie Key om pausen:

“Efter fem år med virkelig meget tryk på, følte jeg i slutningen af 2015, at det var tid til et break. Tid til nye oplevelser og nye udfordringer. Via en fælles ven kom jeg i kontakt med producer Rasmus Bille Bähncke. Rasmus bor i New York, så jeg tog over atlanten med mine sange i tasken, og så havde vi fire dage til at se om vi passede sammen musikalsk. Der var ikke noget med lige at mødes inden til en cortado eller tage en prøve session et par timer en onsdag eftermiddag. Det føltes fra start af som alt eller intet, og det har gjort vores arbejdsproces ærlig og intens. Jeg var i en fremmed by med en producer der ikke kendte til mig eller min musik, og det var inspirerende at skulle finde en ny vej sammen. I et lille studie på Broadway - langt væk hjemmefra - med amerikanske reklamefolk ude på gangen - stod jeg og sang om Regn, Vestre Kirkegård og Jens Otto Krag. Det har været et fantastisk møde for mig, og jeg er meget stolt af de sange, som vi har lavet sammen."

Rasmus Bille Bähncke har tidligere arbejdet med blandt andre Backstreet Boys, Luis Fonzi, Miley Cyrus, Den Gale Pose og Fagget Fairys og er producer på størstedelen af sangene til Marie Keys kommende album - heriblandt de tre sange, som er udkommet i år. Hvis man vil have en forsmag på de nye sange kan man opleve Marie Key live i efteråret, hvor hun spiller fem koncerter i København, Odense og Århus.

Marie Key om de kommende koncerter:

“Jeg glæder mig meget til at komme ud og spille igen. Koncerterne kommer til at bære præg af de nye sange og det musikalske univers, som jeg er i nu, men jeg glæder mig selvfølgelig også til at synge de gamle sange igen.” “Regn” udkommer fredag d. 27/10 2017.