SEXBREVKASSE

tir, 05 sep 2017

Tips til det balancerede liv

Hold dig klar i krop og sind og lev et ballanceret liv.

Vi lever i et samfund, hvor tingene ofte går rigtig hurtigt. Vi har hele tiden travlt og skal konstant være på. Denne tendens er blevet endnu tydeligere med internettet og ikke mindst de sociale mediers udbredelse. Udbredelsen har betydet, at vi på et eller andet plan altid er sociale, selvom vi egentlig er alene.

Dette betyder, at rigtig mange oplever uro og stress i deres hverdag. Selvom Danmark i mange undersøgelser er et verdens lykkeligste lande, er vi stadig et af de lande, hvor flest går til psykolog og tager antidepressiv medicin. Formlen til at undgå dette er at leve et balanceret liv – finde den gyldne middelvej i alt og simpelthen dyrke denne middelvej. Hvis du synes det lyder svært, skal du ikke fortvivle - vi guider dig.

Få styr på praktikaliteterne

Dette er en meget undervurderet del af livet. Rigtig mange negligerer, hvor meget det betyder at have styr på livets praktikaliteter, og vælger derfor at udsætte mange af dem. Problemet med det er, at man så mere eller mindre konstant går rundt med dårlig samvittighed over, at der er ting, man ikke har ordnet. Derudover har disse ellers så kedelige praktikaliteter det med at gøre livet simplere, og derved give plads til at lave de ting, man finder sjovt og livsbekræftende. En praktikalitet kan for eksempel være at ordne internettet derhjemme. Rigtig mange roder med et internet, der ikke lever op til det forventelige, da det blev købt. I stedet for at gøre noget, lever de bare med det. I en digital tidsalder kan dette være til kæmpe gene. Hvis bruger lidt tid på at researche på emnet, kan du helt sikkert finde et billigt bredbånd, der lever op til det, de reklamerer for.

Få dyrket motion

Det er lidt en kliché, men der er trods alt en grund til at klicheer bliver til. Det er meget lettere at leve et balanceret liv, hvis du holder dig klar i krop og sind gennem motion. Mange lever efter princippet ’enten-eller’, når det handler om motion. Enten er man nærmest fanatisk besat af at træne, eller også holder man sig helt fra det. Sådan behøver det slet ikke at være. At indføre inkrementelle sportsorienterede tiltag kan gøre en stor forskel i længden. Det kan være noget så simpelt som at tage cyklen på arbejdet i stedet for at tage bilen. På den måde sparer du både på miljøet og dyrker en god sjat motion uden egentlig at føle det. Du skal dog huske cykelhjelm. Rigtig mange årligt tager skade ved at falde på cykel i trafikken. Det kan en cykelhjelm ændre på.

Husk din fritid

Der er virkelig en tendens til at fritid er et fy-ord. Enten er man på arbejde, eller også skal man dyrke en eller anden hobby, som på en eller anden måde tager udgangspunkt i noget samtidigt og relevant. Nogle gange er det i orden bare at flade helt ude, eller tage i byen med en af sine flotte kjoler og skeje ud. Det kan godt være, at du dagen efter sådan en bytur ikke er helt så produktiv, som du plejer at være, men det er de specielle aftener som måske ikke var helt rationelle eller efter bogen, som du senere med en blanding af glæde og vemod vil tænke tilbage på.
None

None