SEXBREVKASSE

tor, 15 sep 2016

To af tidens musikkometer deler Plænen til Fredagsrock

Julias Moon og The Minds of 99 er på Plænen i Tivoli i morgen fredag d. 16. september.

Unge fremadstormende musikere er på programmet til denne uges Fredagsrock. Julias Moon og The Minds of 99 har begge redet på en succesbølge gennem de seneste par år. Priser, flotte anmeldelser og tætpakkede koncerter er virkeligheden for de to bands, som på rekordtid er blevet en del af den musikalske superliga.

Sidste år delte Julias Moon Plænen med Scarlet Pleasure – det blev en af de bedst besøgte Fredagsrock-koncerter i 2015. På fredag vender de tilbage denne gang med The Minds of 99. Koncerten starter kl. 22.00 Forsangeren fra Julias Moon,

Louis Samson Myhre

, udtaler:

“Vi ser meget frem til denne aften i Tivoli. Det bliver sidste job på sommertouren, så vi tager lidt ekstra udstyr med til publikum" 

Toptunet live band

Der er lagt op til en yderst musikalsk sensommer aften i Tivoli, når to af tidens hotte navne gæster Haven til årets anden sidste Fredagsrock. De seks barndomsvenner i

The Minds of 99

brød gennem lydmuren i 2014 med det roste album

The Minds of 99

, som førte til en række priser, blandt andet Steppeulven for Årets Sang med

Det er Knud, som er død

og Gaffa-prisen for Årets Nye Danske Navn og Årets Rockudgivelse. Allerede i 2015 fulgte de op med det mindst lige så roste album

Liber

, som bl. a. modtog seks hjerter i Politiken. Med deres åbningskoncert på Orange Scene til årets Roskilde Festival slog de for alvor fast, at de er et af tidens bedste livebands.

Publikumsmagneter

Det er gået stærkt for den danske pop-duo Julias Moon, siden deres første single

Bay

var Ugens Uundgåelige på P3 i efteråret 2013. I løbet af 2014 var de nomineret til Talentprisen på P3 Guld, de var DMA nomineret som både Årets Gruppe og Årets Nye Danske Navn, de skrev kontrakt med det store amerikanske pladeselskab Republic Records, og endelig spillede de på en lang række danske festivaler og spillesteder. Sammen med Scarlet Pleasure leverede Julias Moon en af sidste års bedst besøgte Fredagsrock-koncerter med over 30.000 gæster. Nu står de igen klar til at indtage Plænen med deres soulede og nordiske pop-musik, denne gang sammen med The Minds of 99.

FREDAGSROCK 2016

16.september:       The Minds of 99 + Julias Moon 17.september:       S!vas + Gilli + MellemFingaMuzik Læs mere på:

http://www.fredagsrock.dk/

Fredagsrock afvikles i perioden fra 15. april og frem til den 23. september

Alle koncerter begynder kl. 22:00 og er gratis for Tivolis gæster. Med et Tivoli Årskort, som giver fri adgang til Tivoli, bliver prisen 12,50 kr. pr. koncert. Der er gode tilbud i barerne mellem kl. 19:00 og 20:00.Entré til Tivoli indtil kl. 19:00 koster 120 kr. - efter kl. 19:00 koster det 150 kr. Et Tivoli Årskort koster 300 kr. Følg Fredagsrock på Facebook, Instagram, Twitter, Tivoli TV og fredagsrock.dk.