SEXBREVKASSE

tir, 26 maj 2015

TooManyLeftHands klar til Danmarks største gadefest

TooManyLeftHands, Anders K og Martin Nick, udgiver deres nye single "Too Young To Die"

Den danske DJ-duo TooManyLeftHands rundede med deres sidste single “Trouble” 4 millioner streams. I forrige uge modtog de prisen som "Årets DJ´s" ved Danish DJ Awards, og nu udkommer deres nye single "Too Young To Die"

https://youtu.be/Yuk7mraQ6Sk Et af de første steder den blir præsenteret, er på Danmarks største gadefest DISTORTION, som afvikles i København. Her skal de for 4. år i træk "hoste" op med deres egen scene, og der er lagt op til den store folkefest med foreløbig 10.000 tilmeldte på få dage. Distortion afvikles i dagene 3-4-5-6-7. juni, og TooManyLeftHands står for følgende: SE HER: 3. JUNI  OG 4. JUNI For et par år siden sad Anders Kanstrup og Martin Nick i en diskussion blandt en masse DJ´s, om at man ikke bare skulle spille i weekenderne og så slappe af resten af ugen. De to indgik derfor et væddemål med resten af flokken og udfordrede den danske DJ-mentalitet.  De ville bevise at man med vilje og hårdt arbejde kunne nå langt; og i løbet af kort tid spille på de allerstørste steder i Europa. De indsendte kort tid efter et track til verdens største netradio Ibiza Global Radio, som valgte det til "Ibiza Anthem Of The Year" i 2011.

Herefter gik det stærkt :

* Spillede et prime time set på verdens største natklub Privilege Ibiza foran 12.000 mennesker! * No. 1 på iTunes med debutsinglen ""Dancing In The Fire” og bl.a. 1,4 mill. Spotify streams. * Bookinger hele sommeren 2 år i træk, på branchens hotteste ø, Ibiza. * "Hottest track” med “Trouble” på P3 i Norge, samt 2,5 mill. streams i Skandinavien. * Signede en label kontrakt med et af verdens største labels Warner Music, i Danmark. * Spillede på mainstage sammen med bla Tiesto, Hardwell og David Guetta på Summerburst, skandinaviens største elektroniske festival, der blev afviklet på Ullevi Stadion i Sverige! * Varmet op til Avicii i Forum og David Guetta i Tap 1. * Spillet til Sensation i Parken på deluxe deck, 2 år i træk. * Spillede mainstage til Danmarks største elektroniske arrangement EDM CPH, med bla Hardwell, Tiesto, og Steve Angello. * Har spillet over 150 gigs i 2014, hvor en stor del af dem var i Sverige, Tyskland og Spanien. * Toppede 2014 med en udsolgt egen koncert i Store Vega København. * Nomineret i kategorien “Årets DJ” til DDJA 2014. * Vinder i kategorien “Årets DJ” til DDJA 2015 ! LÆS OGSÅ: "Tinderbox offentliggør plakat og endeligt program"