SEXBREVKASSE

tir, 07 mar 2017

Trådløse in-ear headphones fra Plantronics

Plantronics BackBeat Go 3 inkl. opladningscase. Vejl. Pris: 995 kr.

Jeg forstår ærligtalt ikke, hvorfor Plantronics ikke har vundet en større markedsandel, hvad angår hovedtelefoner til forbrugere. De er helt klart en favorit, hvad angår erhvervshovedtelefoner, men forbrugerne vælger forsat at købe Beats by Dr. Dre. til dyredomme.

None

None

 

Plantronics BackBeat Go 3. Vejl. Pris: 795 kr. (fundet til 623 kr. på pricerunner)

Til prisen finder man ikke bedre trådløse in-ears punktum. Faktisk kunne jeg ende min anmeldelse her, da jeg egentlig ikke behøver at fortælle mere, men jeg vil nu alligevel fortælle nærmere. BackBeat Go 3 leverer en super god lyd, som minder om kabel in-ear hovedtelefoner i samme prisklasse. Hvis man skal have en lige så god lyd i nogle trådløse in-ear, så skal man et stykke over de 1000 kr., og i så fald vil man ikke få en opladningscase med.
None

None

Lyden er skarp, balanceret, klar og veldefineret. Endvidere kan man høre det meste af lydbilledet, hvilket er vigtigt. Ind imellem kan jeg godt savne, at trommerne står skarpere i lydbilledet. Derimod har den dog en god bas, der dog ind imellem kan blive lidt for voldsom og en fornuftig top. LÆS OGSÅ "Plantronics lancerer nyt i BackBeat serien" Hovedtelefonerne virker upåklageligt, herunder bl.a. forbindelsen m.v. Den har ca. 6.5 timers batteri, hvilket jeg personligt synes er i den lave ende. Hvor ville jeg ønske de kunne have sneget den op på 8 timer. Så skulle jeg ikke oplade den i løbet af dagen. Derudover medfølger der et etui, hvori der sidder et batteri samt oplader, der indeholder to opladninger. Det er endvidere fedt, at jeg får afvide hvor meget batteri, der er tilbage i mine hovedtelefoner når jeg tænder dem, og via en knap kan jeg se hvor meget etuiet har.
None

None

Designet på dem er simpelt, pænt og disket, hvilket jeg er stor tilhænger af. Endvidere sidder de rigtig godt i ørene, og de falder ikke ud. Dermed kan de faktisk også bruges til sport, selvom de ikke er svedresistente. Derudover har den en fjernbetjening i, således man kan spole imellem numre og tage opkald. Alt i alt et godt produkt, hvor man i den grad for meget for pengene. Der er plads til forbedring for så vidt angår lyd, men det vil unægtelig gøre dem dyrere, for de har allerede langt bedre lyd end hovedtelefoner i dens priskategori.
None

None