SEXBREVKASSE

man, 22 feb 2016

Ugens Kickstarter #7 - Microscape

Microscape models er unikke 3D-printede modeller af New York

Kickstarter er verdens førende website for crowdfunding. Her kan alle være med til at støtte økonomisk op om nye projekter for så til gengæld at være med helt fra begyndelsen. Hver uge kigger vi i bunken og finder Ugens Kickstarter!

Microscape er detaljerede kopier af storbyer. Kopierne produceres i skala 1:5000, hvilken gør New Yorks skyline til et lille stykke kunst på skrivebordet, væggen eller et helt tredje sted.

Modellerne er 3D-printede ud fra firmaets egne luftfotos og kortdata. Derfor gengiver modellerne virkeligheden med laserskarp præcision, hvilket betyder, at de sagtens kan indeholde byggepladser eller halve højhuse.
None

None

Virksomheden bag Microscape planlægger at dække de fleste størrer byer i USA, men regner også med at kunne levere modeller fra hovedstader rundt om i verden. Produktionen er dog indtil videre begrænset til virksomhedens hjemby New York. Modellerne eller fliserne om man vil er alle 15 kvadratcentimeter og kan derfor samles til et større motiv, hvis de lægges side om side. Hvis du ønsker at samle de 200 dele, der udgør hele New York, skal du dog hoste op med omkring 25.000 dollars.
None

None

Herunder kan du se en præsentationsvideo af Microscape: