SEXBREVKASSE

ons, 07 nov 2018

Vær med til at finde Danmarks bedste take away

Danskerne skal til stemmeurnerne for at finde landets bedste takeaway.

Pizza, gourmetburgere, sushi, ramen, poké bowls, boller i karry, salat – ja der er snart ikke den ret, du ikke kan få leveret lige til døren. Men hvor får man egentlig den bedste takeaway? Det skal danskerne nu være med til at finde ud af. Årets afstemning til Danish Take Away Awards er netop åbnet.

Med ganske få klik kan du i dag få alt hvad madhjertet begærer leveret lige til døren, og det er noget mange danskere benytter sig af. Mens danskerne kan nyde tid med venner, familie eller bare tage tiden til sig selv, er der andre der sørger for, at der kommer god mad på bordet: nemlig den lokale takeaway helt. Og han skal selvfølgelig hyldes! Så frem til den 25. november kan danskerne stemme på deres egen favorit takeaway-restaurant i forbindelse med Danish Take Away Awards 2018, der løber af stablen for tredje år i træk. - Man taler ofte om, at man skal huske at hylde hverdagens helte. Og eftersom takeaway er blevet en integreret del af danskernes liv, som får en travl hverdag til at hænge sammen, synes vi, at man bør gøre det til en tradition at hylde alle de takeaway-restauranter, der sørger for, at vi altid kan få hurtig og smagfuld mad på bordet, siger Carsten Boldt, adm. direktør hos Just Eat, der er initativtager bag Danish Take Away Awards.

Hver region har sin helt

Det er ikke kun prisen for hele Danmarks bedste takeaway-sted, der skal uddeles, når vinderne af Danish Take Away Awards 2018 hyldes ved et awardshow i København den 4. december. Hver region skal nemlig også finde deres favorit, ligesom der uddeles priser for blandt andet ”Årets bæredygtige restaurant” og “Årets takeaway trend”. Sidste år blev der afgivet mere end 15.000 stemmer ved Danish Take Away Awards, og Carsten Boldt håber, at opbakningen vil være lige så stor i år: - Det er god stil at sige tak for mad, og det håber vi, at danskerne vil gøre igen i år. De danske takeaway-restauranter er dybt afhængige af anerkendelsen fra deres kunder, så restauranterne kæmper ikke kun om pengepræmier ved Danish Take Away Awards, men i lige så høj grad om det helt store skulderklap for den kæmpe indsats, de ligger i deres produkt. De nominerede i hver kategori er nu offentliggjort og alle kan altså være med til at afgøre, hvem der skal løbe med både præmie og ære den 4. december, ved at afgive deres stemme her: www.dtaa2018.dk.

Om Danish Take Away Awards

Det er tredje år I træk, at Danish Take Away Awards hylder de danske takeaway-restauranter gennem en national afstemning og efterfølgende awardshow. Danish Take Away Awards uddeler i år 12 forskellige priser i en række forskellige kategorier som f.eks: “Årets familiefavorit”, “Årets bæredygtige restaurant”, “Årets SoMe restaurant” og “Årets take away trend”. Selvom det er Just Eat, der er initiativtager bag Danish Take Away Awards, er konkurrencen ikke kun forbeholdt restauranter, der er tilknyttet Just Eat. Afstemningen slutter den 25. november 2018.