SEXBREVKASSE

søn, 05 nov 2017

Verdens mindste sodavandsmaskine

Bubblecap har flere anvendelsesmuligheder end f.eks. Sodastream.

Kickstarter & Indiegogo er en crowdfunding hjemmeside. Den fungerer ved, at personer med nye opfindelser eller andre gode idéer kan lave en beskrivelse af deres projekt og lægge det op. Bemærk det er et krav, at man kan bevise, at man kan realisere sit projekt, hvis man opnår den mængde donationer, som man har angivet som sit budget. Derefter kan almene personer gå ind og donere penge til projektet.

Afhængig af hvad man donerer til, og hvor meget man donerer, så kan man få lige fra et takkekort til et eksemplar af det produkt man har doneret til, når det er færdig udviklet og gået i produktion

.

Fund på Kickstarter (Indiegogo): Bubblecap. Pris: 20 € (ca. 150 kr.)

Denne gang har jeg snydt lidt, da Bubblecap ikke har været på Kickstarter, men derimod på Indiegogo, som er en pendant til Kickstarter. Jeg synes dog ikke I læsere skulle snydes for denne sjove og spændende opfindelse. Endvidere er Bubblecap forsat på Indiegogo, da de er i gang med at opfinde et tilbehør til Bubblecap, så man kan have en transportabel gasflaske med. Dermed kan man forsat være en del af projektet. Jeg har fået Bubblecapen hjem, dog uden det transportable tilbehør, da denne del endnu ikke er klar til produktion. Dette er utvivlsom verdens mindste sodavandsmaskine og den virker. Det er dog meget mere end en sodavandsmaskine, da Bubblecap giver en flere anvendelsesmuligheder end f.eks. Sodastream. Vi alle kender det med, at man ikke får drukket 1,5 L. flasken færdig, eller man glemmer og drikke sin 0,5L sodvand. Dagen efter har man en slatten cola, der kun er egnet til håndvasken. Det er dog muligt at give den en ny omgang CO2, og wupti så har man en frisk sodavand. Jeg har prøvet det og det virker virkelig godt. Det er endvidere muligt at gøre hvidvin, juice, smoothies osv. mousserende. Det er kun ens fantasi der sætter grænser. Jeg har endda set på deres facebookside, at de bruger den til vaffeldej, og dermed ikke anvender bagepulver. Husk dog, at CO2 har nemmest ved at blande sig med vand. Derfor skal alle andre type drikkevarer være så kolde, som muligt for at opnå det bedste resultat. Endvidere skal man huske at stille sodavand og andre sukkerholdige drikke på køl i en 20 min. efter man har givet det gas, da flasken ellers bruser over. Den måde man bruger Bubblecap på er, at man fylder væske op til 4/5 af flasken. Herefter presser man luften ud, således at væsken er i toppen af flasken. Herefter skruer man Bubblecap på og giver væsken gas, med ens gasflaske, som kan købe i butikker som Imerco. Herefter ryster man flasken, således at CO2 binder sig med vandet, også giver man væsken gas igen. Dette gør man 4-5 gange. Dette er Bubblecaps svaghed. Den kræver en del mere arbejde end f.eks. Sodastream. Dens forcer er dog, at du kan give CO2 til hvilken som helst væske du ønsker og derudover fylder den ingenting.