SEXBREVKASSE

tir, 04 dec 2012

Verdensholdet er nået til Thailand

Katrine Kæmsgaard er en ud af 28 udvalgte gymnaster, som i ti måneder rejser med DGI’s Verdenshold. Hun skriver jævnligt her på tjeck.dk:

Kære Tjeck Tiden flyver af sted, når man er ude at rejse med DGI’s Verdenshold. Allerede nu er vi i Thailand og har overstået næsten halvdelen af turnéen. Sydafrika var helt fantastisk – hvilket jeg jo egentlig har syntes, at alle lande har været indtil videre. Der var bare noget særligt over Sydafrika; måske handler det om, at jeg synes landet er så europæisk, at det mindede mig om hjemme.
None

None

Nu er vi en uge inde i Thailand, og dette land er jo også dejligt. Det mest fascinerede er dog, at alle mennesker vi møder er så søde og rare ved os. De smiler og hilser og spørger ind til os --- selvom de ikke kan et hak engelsk. Thailændere kan åbenbart ikke lide at sige nej; de føler, at hvis de siger nej til noget, så er det ligesom at få et nederlag. Derfor smiler de altid, når vi spørger dem om alt og intet og siger ja, hvilket jo egentlig er meget dejligt for os. Vi har lavet mange shows her i landet, og til forskel fra de afrikanske lande er disse opvisninger i haller. Hvilken fryd. Der er altså bare lidt forskel på at lave en opvisning på en mark uden græs med en masse grus og at lave en opvisning i en fin hal, hvor fødderne ikke gør avs hver gang, man tager et skridt. Lige nu sidder vi i bussen på vej mod hovedstaden, Bangkok. Her skal vi ud over at lave en masse shows ind at se en thaiboksekamp, som drengene glæder sig rigtig meget til, og som pigerne frygter rigtig meget – vi har nemlig hørt rygter om, at det er helt sindssygt at se. Men vi skal opleve kulturen, så vi bider det i os. Efter Bangkok venter Vietnam, og det bliver med garanti også rigtig godt. Indtil videre er det kun maden, der nager lidt nogle gange – mors kødgryder er altså bare fantastiske!
None

None

Katrine Kæmsgaard, DGI’s Verdenshold