SEXBREVKASSE

tir, 24 okt 2017

Vine med fokus på øko- og biologi

Der sættes fokus på udvalgte vine fra de rigtige vinbønder. (Colourbox)

Vi danskere elsker vin, og i dag drikker vi faktisk mere vin end øl. Det er dejligt med et godt glas vin til maden, men også bare til at nyde som aperitif eller forfriskning. Det har vist sig at mænd foretrækker rødvin, mens kvinder bedst kan lide de hvide og mousserende vine. Men uanset hvad vi vælger, kan det betale sig at gå efter en god kvalitet, selvom den er en smule dyrere.

Vinen, der beskrives som: ”alkoholisk drik fremstillet ved gæring af druer”, er noget der ligesom altid har eksisteret, og det er der noget om, for arkæologiske fund viser, at vinens historie går 6.000 år tilbage i tiden, hvor vin dyrkedes i Armenien. Men det var Romerne der gjorde den til en del af dagligdagen. Vin blev også brugt som medicin, i kirken, og af almindelige mennesker til, at "glemme det hårde slid på jorden".
None

None

  Efterårskassen hos Mevino består af 2 x fadlagret Barbera d’Alba fra det fantastiske italienske vinhus Giuseppe Cortese. Samt 2 x Chardonnay fra selvsamme hus. Måden at opbevare vinen på har også ændret sig gennem tiderne. Først brugte man krukker eller amforer, som også var lavet af ler, siden kom tønderne og flaskerne til. Vinens opbevaring og emballage er også vigtig, særligt for de vine der skal lagres, her benytter man sig af mørkt glas, for at beskytte vinen mod lys. Vinbonden Giuseppe Cortese og familie Når vi i dag vil nyde en flaske vin, er den tilgængelig hos de fleste købmænd, i supermarkeder og hos vinhandleren. Men for at sikre sig en høj kvalitet og gode tilbud, kan man benytte sig af et vinabonnement, hvor man kan bestille sin vin, og få den tilsendt gratis. Et sådant abonnement kan du få hos Mevino, som sætter kvaliteten i top, med fokus på øko og biologi, samt bæredygtighed. Tankerne bag Mevino handler om, at tilbyde danskerne dejlige vine, der er til at betale sig fra, og sørge for at lige gyldigt hvad der vælges og i hvilken prisklasse, vil der altid blive udvalgt vine fra de rigtige vinbønder der gør sig umage.
None

None