MUSIK INTERVIEW & TRENDS

søn, 14 jun 2015

Sol og sukkerchok

Caroline Thorsfelt er sundhedsblogger og deler opskrifter og træningstips. Hun er sundhedsrealist, som tror på en sund og varieret kost og ikke BMI og slankekure.

Sommeren er en årstid, som alle andre, men for de fleste af os stresser den os, fordi vi har tanken om bikinikroppen og sommerformen i hoved

Af: Caroline Thorsfelt, blogger

Det er ubehageligt, hvor mange gode råd og kure, der kommer op til sommeren, så vi alle kan være smækre lækre i en bikini. Dumt, synes jeg. Jeg har den samme krop om sommeren, som jeg har hele året, nemlig min.

Sommeren er enten en tid, hvor vi propper store is, masser af grillmad og alkohol i os, eller også spiser vi ingenting, fordi vi konstant tænker over vores kroppe og form. Jeg tror, at vi skal prøve at finde den gyldne mellemvej og spise varieret, men stadig føle vi forkæler sig selv lidt ekstra på ferien. Jeg skal ikke lyde som en kedelig-Dorte og sige, at jeg ikke spiser is eller nogen form for grillmad - selvfølgelig gør jeg det. Og jeg drikker masser af iskold rosévin, hvis jeg kan komme til det.

Hjemmelavet banan-is

None

None

I stedet for at spise en kæmpestor vaffelis hver dag, laver jeg min egen is. Der er masser af muligheder, og det behøver ikke kræve en ismaskine. Min favorit er banan-is. Jeg vil lige slå et slag for, at det ikke behøves at være bananer - alle frugter dur. Jordbær, hindbær, brombær, blåbær.

Isen smager helt fantastisk, og jeg har ikke mødt nogen, der ikke kan lide den.

Du skal bruge: 3-4 frosne bananer En sjat mælk

Skær en meget moden banan i stykker og kom den i fryseren et par timer. Når bananen er frossen, blandes den med mælk og blendes i en minihakker eller med stavblender.

En pølse i kål-svøb

None

None

En klassiker, når man griller, er pølser med brød. Jeg elsker det, men hvis du vil spare lidt på brødet, så skift det ud med kålblade. Jeg plejer at købe en økologisk pølse med masser af smag og krydderier, topper med lidt løg, ketchup og måske remoulade. Det er selvfølgelig ikke det samme som en pølse med brød, men det smager altså slet ikke så tosset.

Bær og frisk frugt som dessert

None

None

Vi skal også lige huske, at det er sommer, og det betyder, at der vokser et hav af lækre bær og frugter i skoven og måske i din egen have (eller henne hos købmanden). Top dem med mørk chokolade, nødder, eller hvad du har lyst til og nyd dem!

Jeg ønsker jer alle en fantastisk sommer!

Se Carolines egen blog

 og læs de øvrige indlæg fra vore Bloggerteam 

her