SPORT

tir, 24 maj 2016

Adam Daniel er ude med ny musik

Adam Daniels nye single " Ik Den Samme" er på gade nu

Adam Daniel er en ung fyr på 18 år, som oprindeligt kommer fra Skive. I 2014 udgav han sin debutsingle Ta' En Chance", som blev startskuddet på hans karriere som ung popstjerne.

https://youtu.be/eohVrOxtQUQ?t=8 Siden da er det blevet til optrædener på forskellige scener og masser af studietid sammen med nogle af Danmarks bedste musikere. Nu er han på gade med "Ik Den Samme"

LYT HER

Tiden siden udgivelsen af sin første single har Adam Daniel bl.a. brugt på at modne sindet og udvikle sin stemme. Derudover har han på det seneste arbejdet på ny musik til sin kommende EP. Nu er lyden fundet, og en fantastisk pop-EP er i sin afsluttende produktionsfase, før det hele går løs. På EPen har Adam Daniel arbejdet sammen med nogle af Danmarks bedste sangskrivere og hotteste producere; Peter Bjørnskov har sammen med Sylvester Sivertsen, stået for at forme lyduniverset og producere musikken. Bjørnskov har senest skabt flotte radioresultater med de seneste to Martin Jensen-singler samt Noahs "Før Vi Falder", Sylvester har tidligere produceret for og sammen med artister som Jokeren, Mads Langer, Lis Sørensen og KATO.