SPORT

fre, 27 jun 2014

Beauty and the Beast vender tilbage

Preben Kristensen i rollen som Lumiere

Beauty and the Beast vender tilbage på Det Ny Teater med stjernecast. På rollelisten står bl.a. Maria Lucia, Preben Kristensen, Kenneth M. Christensen, Tomas Ambt Kofod, Kristian Boland, Camille Cathrine-Rommedahl og Henrik Lund

BEAUTY AND THE BEAST har siden premieren i 2005 solgt mere end 250.000 billetter på Det Ny Teater og er tilbage på teatret fra den 18. september. Teatret har samlet et stjernecast til forestillingen. Beauty and the Beast byder på gensyn med Maria Lucia i sin debut- og gennembrudsrolle som Belle. Maria Lucia har været tilbage på Det Ny Teater siden i bl.a. Les Misérables og Wicked, som hun blev Reumert-belønnet for, men nu vender hun tilbage til sin allerførste rolle. - Rollen som Belle var og er en drømmerolle, der har betydet meget for mig. Jeg glæder mig helt vildt til at vende tilbage til Det Ny Teater og rollen, der kick-startede min karriere, udtaler hun.  
None

None

    Preben Kristensen er lysestagen Lumiere og Kristian Boland hans ven uret Cogsworth. Preben Kristensen lagde både stemme til Lumiere i Disneys berømte tegnefilm som musicalen bygger på, og så har han også selv tidligere spillet rollen på Det Ny Teater. Lumiere er en fabelagtig karakter, og det bliver skønt at gå ind i rollen igen så mange år efter.
None

None

Kristian Boland, som spillede Beast ved premieren på BEAUTY AND THE BEAST i 2005, skal denne gang spille Cogsworth, og det ser han frem til. - Jeg har medvirket i en del forestillinger på Det Ny Teater, men BEAUTY AND THE BEAST vil nu altid stå som noget helt særligt for mig. Det er en vidunderlig musical, og det bliver sjovt at opleve forestillingen fra en helt anden optik og i en anden rolle, siger han.
None

None

  BEAUTY AND THE BEAST byder også på et gensyn med Tomas Ambt Kofod i rollen som Beast. Tomas Ambt Kofoed har haft bærende roller på Det Ny Teater i bl.a. Les Misérables, Crazy for You, Annie, Evita og ikke mindst rollen som Fantomet i Love Never Dies, hvor han i lighed med i BEAUTY AND THE BEAST bar maske under hele forestillingen. Den ”nye dreng i klassen” blvier Kenneth M. Christensen får i BEAUTY AND THE BEAST sin første rolle på Det Ny Teater, hvor han skal spille den rollen som den selvoptagede giftelystne ”bøf” Gaston med de skumle bagtanker. Kenneth M. Christensen har her i foråret fået sit helt store gennembrud i DR1s populære tv-serie Arvingerne som Signes kæreste Andreas.  
None

None

Om forestillingen BEAUTY AND THE BEAST er et romantisk eventyr fuld af humor, poesi og drama. Den selvoptagne prins og hans slot rammes af en forbandelse, der forvandler ham til et Udyr. Kun hvis Udyret kan lære at elske og blive genelsket, vil forbandelsen blive hævet. Lærer han ikke sin lektie snart, vil han og alle slottets beboere være fortabt til evig tid. Ved et tilfælde havner Belle på slottet, og alle øjner håb. BEAUTY AND THE BEAST baserer sig på Disneys tegnefilm, og Det Ny Teater præsenterer en ekstravagant opsætning med forrygende dansenumre og overdådige dekorationer og kostumer. Hele teatrets tekniske apparat, magi og illusion er sat ind for at give publikum en eventyrlig oplevelse.   BEAUTY AND THE BEAST spiller på Det Ny Teater fra 18. september til 7. december 2014. Billetter til forestillingen kan købes på Det Ny Teaters billetkontor, tlf. 33 25 50 75, eller på Billetnet, tlf. 70 15 65 65 eller www.billetnet.dk.