SPORT

tor, 10 aug 2017

Det originale lightning kabel betaler sig

Et lightning kabel er det der giver forbindelsen mellem din computer og din iPhone. Lightning kablet giver dig mulighed for at oplade din iPhone, eller overføre vigtige dokumenter og billeder, eller bare en sikkerhedskopiering af de vigtigste elementer på din iPhone 6. De findes i forskellige farver og længder til en billig penge og med en høj kvalitet.

Det nye iPhone- og iPad-kabel hedder et Lightning-kabel - men kan også kaldes et 8pin-kabel. Det virker kun med de nyeste iPhones (5, 5S, 6, 6+ Plus, 6s, 6s+ plus) og fra iPad Mini og frem. Lightning-kablet fungerer fuldstændig som de ældre 30pin-kabler, man kender helt tilbage fra iPod, og kan både oplade og bruges til at synkronisere din iPhone eller iPad med iTunes på din computer. Lightning kablet kan også bruges som lydkabler eller til video med det rigtige tilbehør. COverbutik har alt indenfor tilbehør til smartphones og computere Er du på udkig efter en nyt kabel til din iPhone eller iPad, så kan det hurtig blive lidt af en jungle. For du vil både blive præsenteret for originale kabler og uoriginale kabler, samt priser som er meget forskelligt fra kabel til kabel. Et spørgsmål der altid melder sig: Skal man spare penge og købe et uoriginalt kabel? Eller betale mere for et originalt kabel? Og hvad er ulemperne og fordelene? Der er selvfølgelig prisen og selvom de uoriginale lightning kabler er billige, skal man helst undgå at købe disse, så vil man med sikkerhed undgå at læse denne besked: ”Dette kabel eller tilbehør er ikke godkendt og virker muligvis ikke med denne iPhone”.
None

None

Original Baseus Lightning Kabel Med MFI Chip - Guld 179,00 kr.

Man kan sige, at der findes to typer af originale lightning kabler. Der er Apple's originale lightning kabel (Det kabel man får med i pakken, når man køber sin Apple enhed) og så er der de MFI godkendte lightning kabler. Både de originale lightning kabler fra Apple og MFi kablerne bliver begge kaldt originale kabler. Man kan ikke sige, at Apple kabler er bedre end MFi kablerne, eller omvendt. Et originalt Apple kabel ligger normalt i prisklassen omkring de 150 - 200 kroner, mens de originale MFI kabler kan ligge mellem 110 - 400 kroner. Da der findes mange forskellige designs og typer af MFi kabler fra forskellige producenter, er priserne meget forskellige. Du kan f.eks. få et helt almindeligt hvidt MFi kabel, som er på samme niveau som Apple's kabler. Du kan også få et MFi kabel som er forseglet med metal eller stof, som beskytter din kablet mod slag.
None

None