SPORT

tor, 28 maj 2015

Gregersen leverer pop uden overflødigt fedt

I morgen fredag den 29. maj kl.20:00 spiller Gregersen i VEGAs koncertsal Ideal Bar
I en alder af 27 år har Gregersen spillet i et udsolgt Store Vega med Marie Key, i Koncerthuset til Elle Style Awards og som opvarmning for nogle af verdens største musikere. Nu er han klar til at vise hele Danmark, at han også kan stå på egne ben med albummet

"Lige Her".

LYT HER I morgen den 29. maj spiller Gregersen på Ideal Bar, VEGAs koncertsal. Han har varmet op for Backstreet Boys, Lionel Richie og John Newman. Og det sidste år har han turneret Danmark tyndt med både Marie Key, Stine Bramsen og Thomas Helmig – vel at mærke uden at have udgivet et album. Christoffer Gregersen, som han rigtigt hedder, er vokset op til tonerne af Marvin Gaye og Otis Redding og har spillet i bluesband, siden han var teenager. Han fik sit gennembrud, efter at han havde nummeret "Hvis Det Er Dig" med i Hella Joofs film "Sover Dolly På Ryggen" i 2013. Året efter blev han P3’s Uundgåelige med hitsinglen "Det' Kun Dig", og det meste af 2014 rejste han landet rundt som opvarmning for både Marie Key og Thomas Helmig.

Pop uden overflødigt fedt

Ind i mellem har Gregersen heldigvis haft tid til at været i studiet med sangskriverne Birk Nevel og Andreas "Maskinen" Sommer, som blandt andet har produceret for Marie Key og har været med til at forme hans stemningsfulde popunivers. Albummet "Lige Her" fortsætter ud af vejen med den "hvide" soulpop, som også kendetegner hits som "Det' Kun Dig" og "Vender Altid Tilbage". Musikalsk befinder vi os i grænselandet mellem r&b, soul og pop. -Albummet er indspillet over et år, og undervejs er jeg blevet mere sikker på, hvilken lyd jeg gerne vil have. Jeg er ret vild med den soulede vibe. Det har været vigtigt for mig at have mig selv med hele vejen og ikke ride med på en eller anden bølge. Heldigvis har Andreas (Sommer, red.) haft et godt blik for, hvor jeg gerne vil hen. Resultatet er et inderligt og fængende popalbum uden overflødigt fedt. Og rejsen fortsætter på landets spillesteder, når Gregersen tager på sin første turné til efteråret. Men først venter hans første livekoncert i eget navn, når han gæster Ideal Bar med sin guitar fredag den 29. maj. -Jeg er startet lidt omvendt – jeg har næsten kun spillet på de helt store scener. Men nu har jeg taget min supporttjans og skal ud og vise, hvem jeg er. Det glæder jeg mig til. Jeg er spændt, men jeg er ikke nervøs. LÆS OGSÅ: "Gregersen udgiver ny single om et øjeblik"

Om Gregersen

Christoffer Gregersen Født i 1988. Begyndte at spille guitar og skrive sange som teenager.

Hans nummer 'Det Kun Dig' var P3s Uundgåelige i januar. Varmede op for Thomas Helmig og Marie Key på deres forårsturnéer. Debutalbummet er produceret af Andreas Sommer (Marie Key).

Han kan følges på Facebook/GREGERSENGREGERSEN